pensiunea ana si irina
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding

Zile de vara la Pensiunea Ana si Irina

Vara s-a instalat printre noi si odata cu ocazia aceasta au inceput si sa apara solicitarile pentru team building-uri. Fiecare companie isi doreste sa petreca cateva zile distractive si producive in locatii cat mai potrivite care sa le satisfaca toate dorintele referitoare la tipul de activitati. Avand in vedere aceste aspecte, echipa WorkTeamFun le recomanda locuri in care placerea de a lucra in echipa in mijlocul naturii se intruneste cu nevoia de a comunicare mai eficienta a acestora.

De aceasta data iti vom prezenta cateva motive pentru care ai putea alege sa iti organizam un team building la Belis unde Pensiunea Ana si Irina se regaseste printre recomandarile noastre. In aceasta locatie minunata poti intalni toate facilitatile necesare pentru ca sa te rasfeti cum se cuvine alaturi de colegii tai. Fie ca iti doresti sa inveti alaturi de acestia modalitati noi de comunicare sau iti doresti sa va relaxati si sa contribuiti in cadrul activitatilor

Pensiunea Ana si Irina iti pune la dispozitie un centru modern cu spa si piscina pentru ca tu sa te bucuri de tot confortul necesar in team building. Aici poti sa te refugiezi cu toata increderea dupa activitatile dinamice desfasurate dar si cand iti doresti sa te racoresti in zilele toride de vara. Mai mult, aici ai posibilitatea sa te destinzi jucand in echipa tenis sau fotbal, dupa preferinte pe terenul modern cu care este dotata pensiunea, sau chiar poti sa teimplici in activitatea de volei extrem propusa in cadrul team building-urilor organizate de WorkTeamFun.

In plus, pe langa facilitatile mentionate anterior putem mentiona faptul ca odata cu alegerea unui sejur in aceasta locatie, ai posibilitatea vizitarii anumitor obiective turistice. Printre acestea amintim de minunatile naturii prezentate in Cascada Valul Miresei, Pestera Scarisoara si Barajul Belis-Fantanele. Avand in vedere aceste aspecte iti recomandam sa alegi sa iti petreci cateva zile in team building in aceasta locatie deoarece activitatile dinamice se intrepatrund cu drumetiile exploratorii in natura. Iti precizam ca merita cu desarvarsire sa vizitezi Cascada Valul Miresei deoarece este un prilej unic in care te poti destinde si te poti elibera de toate grijile interioare acumulate. Aerul proaspat si rarefiat imbinat cu drumetia prin natura reprezinta ocazia ideala de relaxare dar si cunoastere a imprejurimilor Clujului.

Acestea fiind spuse te asteptam cu drag sa calci pragul celor de la Pensiunea Ana si Irina deoarece vei fii primit cu bratele deschise! Mai mult te vei bucura de una dintre cele mai faine vacante de la noi in tara intr-un cadru feeric, relaxant si frumos.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Pensiunea Ana si Irina deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.