weekend la colibita
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Weekend fara griji la Colibita

Inca este iarna si frig cu toate ca toti ne dorim sa vina primavara, mai avem inca putin de asteptat. Tocmai pentru ca stim ce inseamna sa iti doresti mai multe zile cu soare si voie buna iti recomandam sa dai o fuga intr-un weekend la Fisherman`s Resort. Aici, chiar daca soarele nu este pe cer, acesta se regaseste in suflet.

Aceasta zona din inima Transilvaniei atrage in fiecare sezon o multime de turisti datorita linistii si a frumusetii cu care este incarcata. Dupa o fuga departe de stres si aglomeratia urbana, te asigur ca te vei intoarce in acest loc de fiecare data cand ai ocazia.

Daca te intrebi ce ai putea sa faci la Fisherman`s Resort timp de cateva zile departe de casa, iti prezentam cateva activitati ~must do~ in acest loc. Fie ca vii cu prietenii, familia sau colegii de la munca in aceasta locatie ai de ales dintr-o multime de alternative pentru petrecerea timpului liber si a te relaxa dupa oboseala din timpul saptamanii. Poti face miscare jucandu-te pe terenul locatiei sporturi ca fotbal, basket, volei sau tenis.In sezonul cald, pe langa aceste activitati sportive poti incerca si trekking, plimbari cu bicicleta sau iesiri pe lac cu caiacul sau hidrobicicleta.Pentru cei mai curajosi, in zona se pot organiza la cerere rafting sau coborare in rapel.

Pentru a te relaxa poti alege din modalitatile mai linistitoare pe care ai posibilitatea sa le incerci in Resort: piscina interioara pentru a te bucura de placerea intotului sau pentru o simpla balaceala cu amicii tai dar si sauna care este pregatita sa te primeasca. Mai mult, la Fisherman`s Resort ai la dispozitie bai dacice sau sau mini-salina de pe malul lacului, ideala pentru cei cu probleme respiratorii. Iti recomandam sa incerci aceste facilitati si te bucuri de ele din plin deoarece nu sunt foarte usor de gasit in alte locuri.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

Echipa Fisherman’s Resort are misiunea de a-ti pune la dispozitie toate conditiile necesare pentru a te bucura in mod real de timpul liber pe care alegi sa il petreci aici cu cei dragi tie. Diversele activitati de agrement oferite au menirea sa aduca placere si buna dispozitie tuturor celor care aleg sa treaca pragul acesei locatii.

Echipa WorkTeamFun iti recomanda cu toata increderea Fisherman`s Resort pentru evenimentele corporate de inalta calitate organizate in acest loc!

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.