weekend in poiana galdei
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Weekend de vis in Poiana Galdei

Cu toate ca vacanta de iarna a trecut asta nu inseamna ca nu poti sa iti planifici un weekend departe de casa alaturi de prieteni, familie sau colegii de munca. Calatoriile chiar si de o zi sunt tot timpul binevenite in viata oricarei persoane. Elibereaza-te de grijile, stresul si rutina de zi cu zi cu o pauza meritata pe deplin intr-un ambient relaxant si linistitor pe marginea raului din Valea Galzii.

Locatia pe care nu ai cum sa o ratezi daca ajungi in Poiana Galdei este Pensiunea Floare de Colt, care prin amabilitatea gazdelor si calitatea servicilor oferite reprezinta un loc ideal pentru a-ti limpezi gandurile si mintea. Aici ai posibilitatea de a te plimba in jurul poienii pentru a te relaxa, poti profita de peisajele deosebite imortalizandu-le cu aparatul foto, dar iti poti organiza si mici excursii la obiectivele turistice din jur: Baile Romane de la Cetea, Cheile Galzii, Pestera Bisericuta, Cheile Valisoarei si asa mai departe.

Dupa plimbarile pe care le vei face in zona, Pensiunea Floare de Colt iti ofera tot confotul necesar pentru a-ti trage sufletul. Aici, te poti rasfata cu bucate alese gatite ca la mama acasa ale caror savoare pot incanta fiecare om, gurmand sau nu. Vei gusta din toate bunatatile pregatite si te vei delecta cu un pahar de vin de casa pe terasa pensiunii admirand natura care te inconjoara si depanand amintiri cu compania ta. In acest loc vei dori sa te intorci de cate ori ai ocazia, peisajele deosebite amintindu-ti de vremurile cand totul ti se parea mai usor. Acesta va fi locul in care tu iti vei dori sa te refugiezi in fiecare moment in care ai ocazia.

Pe langa aspectele mentionate mai sus, alaturi de prietenii sau colegii care te vor acompania in weekend-ul pe care il propunem, poti profita de spatiul verde din jurul pensiunii pentru a face activitati. Fie ca este vorba de un jocuri de echipa sau doar activitati in genul focurilor de tabara, gradina este un loc ideal pentru a te destinde si a profita de aerul curat din Poiana Galdei.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Pensiunea Floare de Colt deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.