vara de poveste
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

O vara de poveste la Conacul Maria Theresa

Fiecare dintre noi isi doreste sa petreaca clipe de neuitat intr-un ambient distins si inspirat din cele mai frumoase povesti alaturi de persoanele cele mai importante din viata sa. Vara este sezonul calatoriilor si al relxarii dupa un an plin de munca si griji cotidiene, tocmai din acest motiv dorim sa te invitam sa vizitezi una din cele mai deosebite locatii din zona Transilvaniei. Conacul Maria Theresa se afla in Marginimea  Sibiului si reprezinta cadrul ideal pentru ca tu sa acumulezi energie pozitiva si sa ai parte de amintiri unice.

Gazdele locatiei asteapta sa le treci pragul cu bucuria de a descoperi ce inseamna relaxarea in mediul rural. Pentru acest lucru, Conacul Maria Theresa propune oferta verii disponibila in perioada 17 iunie- 15 septembrie 2018, pentru doua nopti intr-o atmosfera de vis cu posibilitate de prelungire. Oferta despre care iti comunicam in acest articol include cazare avand reduceri si pentru copiii, iar pe deasupra micul dejun copios este asigurat pentru intrega familie. Bineinteles, starea de bine si confortul locatiei iti vor depasi asteptarile si  te vor face sa te reintoci la Conac cu fiecare ocazie data.

Pe langa sejururi de familie, Conacul este pregatit sa intampine si evenimente corporate pentru companii de tipul team building-urilor, locatia avand conditii pentru desfasurarea activitatilor atat indoor cat si outdoor.Astfel, un team building in aceasta locatie va reprezenta un prilej de a descoperi comorile culturale si istorice raspandite in Marginimea Sibiului. Dupa drumetii la punctele de interes din proximitatea locatiei sau dupa sesiuni intensive de activitati de team building, participantii sunt invitati sa se bucure de bucatele traditionale gatite cu daruire de slujitorii conacului atat in spatiul generos din gradina colorata de multitudinea de flori cat si in sala  de evenimente atent aranjata pentru oaspeti.

Te invitam cu caldura sa alegi un sejur de neuitat la Conacul Maria Theresa in aceasta vara pentru a profita de aerul proaspat, ospitalitatea gazdelor dar si de frumusetiile din locatie. Aduna-ti prietenii, colegii de munca sau surpinde-ti familia cu o vacanta  intr-un ambient deosebit intr-un cadru distins si relaxant.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Conacul Maria Theresa deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

Oferta 28 – 31 Mai 2018
Sejur : 2 nopti
≈ Pret pachet – 500 Ron ≈
Cazare cu mic dejun pentru doua persoane :
Camera DBL 5*
Pentru prelungirea sejurului costurile sunt :
250/ noapte pentru camera DBL 5*
Conditii:
Nu se poate oferi camera dubla in regim de single.
Pentru copii intre 0 – 10 ani sejurul este gratuit daca dorm in pat cu parintii
Pentru copii intre 10- 16 ani oferim o reducere de 50% din pretul sejurului
Pentru copii peste 16 ani plata integrala a sejurului.
Servicii incluse
Sejur : 2 nopti loc in camera dubla
Cazare cu mic dejun inclus
Servicii neincluse
Alte cheltuieli personale
Bauturile acoolice si nealcoolice nu sunt incluse in pret

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.