toamna team building-urilor
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Toamna team building-urilor la Conacul Maria Theresa

Vacanta de vara s-a terminat de curand iar odata cu aceasta ocazie toata lumea se intoarce treptat spre rutina cotidiana. Grupurile de colegi si prieteni se reintregesc in toate ariile de interes. Astfel incat, este perioada numai buna pentru un sfarsit de saptamana departe de munca, in compania colegilor pentru a va pune la curent cu tot ce s-a intamplat pe parcursul verii si a stabili strategiile pe care le veti implementa in viitorul apropriat. WorkTeamFun iti organizeaza team building-ul ideal imbinand activitatile atat indoor cat si outdoor intr-un program bine structurat si complex pentru a imbunatati calitatea comunicarii in cadrul companiei tale.

Una dintre cele mai frumoase zone din tara pentu astfel de evenimente este Marginimea Sibiului in care poti gasi spectaculoasa locatie Conacul Maria Theresa, unde gazdele primitoare te vor face sa te simti ca intr-o adevarata vacanta. In calatoria ta in acest taram, asemenea unui colt de rai, te vei bucura de o ambianta exemplara in decorul pensiunii dar si de mancare pregatita cu multa daruinta de slujitorii conacului. Salile acestui loc si ornamentele cu care se mandreste cladirea te vor face sa te simti intr-o loc desprins din basmele de odinioara in care nobilii se ospatau pe deplin.

In alcatuirea frumusetii deosebite a locatiei i se adauga si farmecul obiectivelor turistice din proximitatea acesteia care asteapta sa fie descoperite de catre oaspetii pensiunii. In cadrul programelor de team building se pot desfasura in aceasta locatie o multime de activitati indoor si outdoor in spatiul din jurul pensiunii, care este nemaipomenit de generos pentru doritorii de miscare. De asemenea, relaxarea se imbina perfect cu peisajele deosebite iar dupa un team building solicitant si incarcat cu multe activitati este de preferat sa petreci niste timp liber la un pahar de vin pe terasa Conacului Maria Theresa, inconjurat de flori si aer proaspat.

Daca iti doresti si tu o experienta de weekend inspirata din povesti, WorkTeamFun iti recomanda sa alegi Conacul Maria Theresa pentru un team building excelent la finalul caruia echipa ta se va bucura de mai multa motivatie si inspiratie la locul de munca.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Conacul Maria Theresa deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

Oferta 28 – 31 Mai 2018
Sejur : 2 nopti
≈ Pret pachet – 500 Ron ≈
Cazare cu mic dejun pentru doua persoane :
Camera DBL 5*
Pentru prelungirea sejurului costurile sunt :
250/ noapte pentru camera DBL 5*
Conditii:
Nu se poate oferi camera dubla in regim de single.
Pentru copii intre 0 – 10 ani sejurul este gratuit daca dorm in pat cu parintii
Pentru copii intre 10- 16 ani oferim o reducere de 50% din pretul sejurului
Pentru copii peste 16 ani plata integrala a sejurului.
Servicii incluse
Sejur : 2 nopti loc in camera dubla
Cazare cu mic dejun inclus
Servicii neincluse
Alte cheltuieli personale
Bauturile acoolice si nealcoolice nu sunt incluse in pret

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.