team building la munte
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Team Building la Munte

Se simte miros de toamna in aer, melodia frunzelor uscate pe care pasim pe astfel in drum spre treburile zilnice ne aminteste de munte, liniste si bruma diminetilor in natura. Ce spui de un team building la munte? Este sezonul sa iesi din casa si sa profiti alaturi de cei apropriati de soarele auriu si ne peisajele multicolore ale naturii. Un refugiu ideal, departe de tumultul cotidian este Cabana Fulg de Nea, unde alaturi de colegii de munca sau de toata familia te poti bucura de un sejur dinamic si relaxant

Datorita facilitatilor pe care gazdele locatiei le pun la dispozitie, poti organiza atat activitati outdoor cat si indoor. Locatia se afla chiar pe Munte, in zona Predeal, judetul Brasov. O zona minunata si vizitata foarte des de turisti pentru frumusetiile  naturii si pentru aerul rarefiat care te face sa uiti de griji. Bineinteles, pentru dornicii de aventura exista posibilitatea drumetiilor in natura, prin imprejurimile muntoase. De asemenea te poti plimba cu bicicleta, cu ATV-uri sau te poti angrena intr-o adevarata activitate aventuriera la parcul “Fun Park Trei Brazi” care se afla chiar in proximitatea locatiei.

Si pentru ca treptat iarna isi va face simtita prezenta si primii fulgi de nea vor anunta deschiderea sezonului de schi, Cabana Fulg de Nea este gazda ideala. Locatia este situatia chiar la baza Partiei Clabucet – aspect ce face din aceasta locatie culcusul ideal pentru escapade la munte. Mai mult, daca nu ai toate dotarile necesare pentru schiat, Cabana iti ofera posibilitatea inchirierii de schi pentru ca tu sa te bucuri la standarde inalte de timpul liber. 

Suna distractiv, nu-i asa? Te sfatuim sa te grabesti in ati rezerva locul pentru ca in perioada toamna-iarna cererea  este foarte mare. Sa fim seriosi! Cine nu isi doreste sa se trezeasca cu o priveliste montana si o cafea buna, departe de agitatia orasului? 

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Cabana Fulg de Nea deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.