teambuilding in turda
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Culori tomnatice si teambuilding in Turda

Chiar daca sezonul calduros s-a incheiat, acest lucru nu ar trebui sa fie un impediment in calea bunei dispozitii. Oamenii isi reincep activitatea zilnica, reintrand in rutina cotidiana. Noi iti recomandam cu drag sa iti rezervi cel putin un weekend liber pentru un teambuilding in Turda.  De ce? Pentru ca este bine sa incepi un sezon nou intr-un loc deosebit, departe de tumultul urban, unde se poate acumula multa energie pozitiva!

O locatie potrivita pentru evenimente corporate, dar si pentru rasfat in familie sau cu prietenii este Casa Ratiu. Aceasta vă pune la dispoziţie camere primitoare cu paturi confortabile, ce poartă nume ale membrilor familiei Raţiu, fiecare având povestea sa, reflectată într-un design unic.  Rafinamentul Casei Ratiu este conturat de ospitalitatea gazdelor care se asigura constant de buna dispozitie a celor care vin in vizita.

Locatia pune la dispozitia oaspetilor o terasa minunata, retrasa si cocheta care te face sa te gandesti de indata la o ceasca de ceai sau cafea si la cartea ta favorita.  Toamna este cunoscuta ca fiind un anotimp boem, iar Casa Ratiu iti oferta acest sentiment prin cele mai mici detalii creionate intr-un spatiu cu bun gust. Un teambuilding in sezonul multicolor, desprins din poeme organizat in aceasta locatie de vis este tot ceea ce ai nevoie pentru a incepe toamna cu voie buna.

Vino intr-o calatorie de poveste, la Casa Ratiu unde cultura, istoria si activitatile relaxante se imbina ideal pentru ca tu sa te incarci de  buna dispozitie!

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Casa Ratiu deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.