teambuilding toamna
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Cabana dintre Vii – teambuilding toamna pentru pasionatii de vin

,,Cabana Dintre Vii este rezultatul unui vis implinit, care a transformat vechea unitate viticola renumita sub marca Dacia Apold intr-un loc de poveste in mijlocul unui domeniu viticol”, afirma gazdele despre locatie. Acest lucru ne bucura pe toti, caci cine nu isi doreste, indiferent ca este vorba despre un teambuilding sau despre un simplu concediu, sa se relaxeze intr-un spatiu mitic?

Cabana este situată in Apoldu de Sus, judetul Sibiu, o zona incarcata cu semnificatii istorice si cu nenumarate obiective turistice, precum: Biserica Ortodoxa, Biserica Evanghelica sau Muzeul Traditional „La vecinii mei din Apoldu de Sus”.

Optiunile de relaxare cuprind plimbari in centrele oraselor apropiate, precum Sibiu, Alba-Iulia sau Sebes. Se pot viza Cetatea Calic, Casa Memoriala, statuia si cavoul poetului Lucian Blaga si, mai ales, cramele inconjuratoare.

Pentru pasionatii de vin sau pentru cei ce isi doresc initierea in acesta lume aromata, locatia este ideala. Gazdele au creat trasee speciale in Crama Dacia, tururi interioare in camera tankurilor si degustare de vin in pivnita saseasca.

Mai mult, un lucru care ne-a adus zambetul pe buze a fost faptul ca fiecare camera poarta numele unui tip de vin, precum: Pinoit Gris, Neuburger, Sauvignon Blanc, Riesling, Feteasca Alba si Feteasca Neagra. De asemenea, fiecare camera poarta povestea vinului ales. Pentru cei curiosi, va oferim micile povesti aici.

Cabana, compusa din 6 camere, se închiriaza doar în totalitate. Acesta faciliteaza de bucătărie și living, ambele comune, precum si de sala de masa. Gradina este amenajata corespunzator cu gratar, terasa si zona pentru masa.

Indiferent ca aveti nevoie de un weekend de deconectare, la foc de tabara, admirand frumusetea naturii sau ca va doriti dinamism intr-un spatiu grandios cu ativitati marca WorkTeamFun, va recomandam cu caldura Cabana dintre Vii.

Pentru incheiere, va vom lasa un video care speram ca va va convinge de frumusetea locului. 🙂

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Cabana dintre Vii deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.