teambuilding maramures
Activitati si organizare de teambuilding, Programe si activitati teambuilding

Teambuilding organizat in Maramures

Ce am facut in cel mai recent teambuilding organizat in Maramures?

In acest team building organizat in Maramures ne-am concentrat pe activitatile indoor, ca rezultat al conditiilor meteo, dar si datorita faptului ca am avut in principal exercitii foarte mult bazate pe interactiunea dintre participanti, colaborare si comunicare.

Desi vremea de afara nu a fost favorabila in proportie de 100%, am realizat ca atunci cand o echipa are o atitudine pozitiva si dornica sa-si imbunatateasca performanta, conditiile meteo sunt mai putin importante.

Participantii din acest team building au dovedit in cadrul activitatilor organizate multa implicare si competitivitate, in sensul bun al cuvantului, fapt pentru care si rezulatele obtinute in urma unor exercitii au fost peste asteptari.

„Nimic nu il poate opri pe omul cu o atitudine mentala corecta sa isi indeplineasca scopul.

Nimic din lumea asta nu il poate ajuta pe omul cu o atitudine gresita.”

Aceasta experienta ne-a aratat din nou ca uneori atitudinea pe care o avem cantareste poate mai mult decat anumite competente tehnice, daca ar fi sa ne rezumam strict la viata profesionala, dar acest lucru poate fi valabil si in viata personala de cele mai multe ori.

Astfel, putem afirma inca o data ca atitudinea pozitiva sau negative joaca un rol foarte important in evolutia noastra profesionala sau personala.

Incercati sa priviti mai mult partea plina a paharului si sa adoptati atitudinea potrivita pentru a obtine rezultate si performante cu resursele pe care le aveti, indiferent ca uneori acestea ar putea fi limitate.

Vrei sa schimbi sau sa imbunatatesti atitudinea angajatilor tai? Inscrie-ti echipa la un teambuilding personalizat, oferit de expertii WorkTeamFun in psihologie si resurse umane.

Daca esti proprieterul sau managerul unei Pensiuni sau a unui Hotel

Daca esti proprieterul sau managerul unei Pensiuni sau a unui Hotel care ofera servicii de calitate, peste medie, ai posibilitatea organizarii evenimentelor pentru companii, teambuildinguri, traininguri si iti doresti sa te promovam, dar sa te si recomandam clienților noștri astfel incat sa ai in locatia ta grupuri care sa iti ofere un grad de ocupare ridicat si in extrasezon, te putem ajuta.

Daca iti doresti si tu un teambuilding pentru dezvoltarea si motivarea echipei!

Daca iti doresti si tu un teambuilding pentru dezvoltarea si motivarea echipei, daca vrei sa ii ajuti pe oamenii din echipa ta sa se cunoasca mai bine, sa lucreze mai bine impreuna, sa dezvolti comunicarea, sa performeze si sa stie cum sa reactioneze in fata provocarilor, alege un progarm de teambuilding personalizat realizat de o echipa specializata in acest domeniu. Traineri si psihologi organizationali, care creaza activitati indoor, outdoor, si activitati extreme pentru echipa ta.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.