teambuilding in turda
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Teambuilding in Turda – istorie si bogatii culturale

Multi oameni au auzit de Turda si cunosc faptul ca este un oras din judetul Cluj, dar putini stiu cat de importanta istorica cuprinde acest munincipiu. Noi iti recomandam un teambuilding in Turda din mai multe motive interesante. Denumirea sa actuala a fost gandita ulterior, la inceput pe localizarea din prezent exista Potaissa- un oras antic care se regaseste pe lista monumentelor istorice din judet.  De asemenea, Turda cuprinde descoperiri vestigii paleocrestine reprezentand un loc bogat din punct de vedere istoric si cultural.

Mai mult, pe  langa istoria nationala iti poti satisface dorinta de aventura si curiozitatiile alegand sa iti petreci ziua plimbandu-te la unul dintre principalele obiective turtistice din proximitatea Turzii. Printre acestea, noi iti recomandam cu caldura: Castrul Roman Potaissa, Lacurile Durgau, Baile Sarate, Cascada Ciucas, Cetatea Litei si bineinteles, minunata si binecunoscuta Salina Turda.

Daca inca nu stiai, Salina Turda se regaseste pe lista monumentelor istorice din judet in plus este o punct de interes unde te poti relaxa optand pentru o multime de activitati. In interior exista un lac pe care ai posibilitatea de a te plimba cu barca, de asemenea poti juca mini golf, biliard, bowling, tenis  de masa sau alte jocuri sportive. Iar, daca iti doresti doar sa te desprinzi de negativitate si sa te bucuri de cateva ore de relaxare si buna dispozitie, iti recomandam sa apelezi la un tratament SPA in locatie.

Bineinteles, pentru ca vacanta ta sa fie cat mai confortabila si relaxanta iti recomandam o locatie desprinsa din povesti, Casa Ratiu. Aici, te vei afla in locul in care istoricul Familiei Ratiu si-a pus pecetea. Mai mult, in prezent locatia iti pune la dispozitie facilitati moderne intr-un cadru special, in care te vei simti extraordinar intr-o vacanta sau un teambuilding in Turda de neuitat. Terasa locatiei este locul in care poti sa iti savurezi cafeaua sau micul dejun intr-un cadru absolut deosebit rupt parca din povesti, pe toata perioada verii.

Esti pregatit de aventura si experiente de neuitat? Casa Ratiu te asteapta in vizita iar noi te invitam sa descoperi frumusetea Turzii intr-un teambuilding deosebit in aceasta vara!

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Casa Ratiu deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.