Teambuilding Extrem
Activitati si organizare de teambuilding, Programe si activitati teambuilding

Teambuilding Extrem – Rafting & More

De ce sa nu eviti teambuilding-urile extreme si cum pot ele sa-ti ajute echipa?

In team buildingul din acest weekend, spre deosebire de cele anterioare, am avut parte de mai multa adrenalina alaturi de o echipa care s-a dovedit suficient de curajoasa ca sa accepte provocarea noastra, aceea de a face rafting intr-un teambuilding extrem.

Organizand diverse team buildin-uri ne-a fost confirmat faptul ca activitatile si exercitiile dintr-un teambuilding ii pot ajuta pe participanti sa constientizeze anumite slabiciuni sau atuuri pe care ei le au in cadrul unei echipe, ceea ce are drept rezultat imbunatirea comunicarii si a performantelor echipei.

Activitatile extreme dintr-un team building sunt la fel de benefice, deoarece scot participantii din zona lor de confort, necesitand in acelasi timp si un mai mare efort fizic, fapt ce ii ajuta pe cei implicati sa descopere noi lucruri despre propriile limite, abilitati si chiar despre cele a colegilor. Nu in zadar se spune ca: “lucrurile extraordinare din viata noastra se intampla in afara zonei noastre de confort”.

Pe langa efortul fizic pe care il presupune un team building extrem, trebuie de precizat in primul rand faptul ca o astfel de activitate ii poate ajuta intr-o mare masura pe participanti sa-si depaseasca anumite bariere emotionale. De asemenea, intr-un team building se poate evidentia foarte bine competitivitatea si perseverenta participantlor.

Asadar team building-urile extreme nu sunt deloc de evitat, ci dimpotriva, ar putea fi o buna solutie pentru depasirea anumitor bariere din cadrul unei echipe si chiar pot conduce la o mai buna interactiune dintre membri si consolidare.

Esti interesat de un teambuilding extem, cu impact pe termen lung in echipa ta? Putem sa iti recomandam locatii de top pentru activitati extreme.

Daca esti proprieterul sau managerul unei Pensiuni sau a unui Hotel

Daca esti proprieterul sau managerul unei Pensiuni sau a unui Hotel care ofera servicii de calitate, peste medie, ai posibilitatea organizarii evenimentelor pentru companii, teambuildinguri, traininguri si iti doresti sa te promovam, dar sa te si recomandam clienților noștri astfel incat sa ai in locatia ta grupuri care sa iti ofere un grad de ocupare ridicat si in extrasezon, te putem ajuta.

Daca iti doresti si tu un teambuilding pentru dezvoltarea si motivarea echipei!

Daca iti doresti si tu un teambuilding pentru dezvoltarea si motivarea echipei, daca vrei sa ii ajuti pe oamenii din echipa ta sa se cunoasca mai bine, sa lucreze mai bine impreuna, sa dezvolti comunicarea, sa performeze si sa stie cum sa reactioneze in fata provocarilor, alege un progarm de teambuilding personalizat realizat de o echipa specializata in acest domeniu. Traineri si psihologi organizationali, care creaza activitati indoor, outdoor, si activitati extreme pentru echipa ta.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.