teambuilding in bucovina
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding

Zile insorite si bucurie in Bucovina

Odata cu venirea anotimpului calduros in sufletul nostru se asterne o liniste si o energie atat de pozitiva, asemenea momentelor din copilarie. Parca am dori sa iesim tot timpul si sa ne angrenam in tot felul de activitati pentru a petrece timp cu cei dragi noua si pentru a celebra zilele insorite. Cu toate ca acum avem mai multe responsabilitati fata de vremea copilariei, asta nu ne impedica ca la final de saptamana sa ne rezervam cateva zile doar pentru noi si sa mai vizitam locatii atractive.

Una dintre cele mai cautate zone pentru evenimente corporate este Bucovina, loc unde este plasat si Hotel Voievod. Asa ca ce spui de un teambuilding in Bucovina? 

O distinctie cu care hotelul se poate mandri este posibilitatea cazarii la cabanute, imagine desprinsa din povestile americane cu barbeque-uri in aer liber si multa voie buna! Nu stiu cum sa va descriu cat de estetic arata cabanutele alineate pe aleea pavata si cum fiecare cabana are o zona de verdeata si un copacel care sa-i reprezinte unicitatea. Asa ca va las mai jos o fotografie sa va convingeti singuri.

Pentru a ne incarca bateriile si totodata pentru a ne distram alaturi de colegi, noua cel mai mult din zona Bucovinei ne place sa mergem la Hotel Voievod, unde cu fiecare ocazie ne simtim ca acasa. Aici este atat de mult spatiu verde, incat activitatile, oricat de dinamice ar fii, ne ies perfect iar echipele se distreaza pe cinste! La finalul programului de teambuilding si dupa ce toata ziua alergam in stanga si in dreapta prin toti parametrii locatiei, cel mai placut moment este sa petrecem cateva clipe in sauna pusa la dispozitie de hotel.

Totodata, daca iti doresti sa un sejur in care sa explorezi mai multe posibilitati de relaxare si destindere, hotelul iti ofer posibilitatea practicarii unor sporturi sau poti opta pentru organizarea unor plimbari in proximitatea locatiei.  Hotel Voievod este o locatie ideala in care te poti destinde alaturi de echipa ta intr-un teambuilding de vis compus din activitati dinamice atat outdoor cat si indoor pentru toate preferintele.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Hotel Voievod deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.