team building pentru iubitorii de natura
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Hotelul Floare de Colt: Team Building pentru iubitorii de natura

Iubesti natura dar totodata iti doresti un refugiu cochet, unde sa te ascunzi de viata aglomerata de zi cu zi? Vrei sa vizitezi Romania si sa-i descoperi obiectivele turistice? WorkTeamFun iti recomanda o locatie in care team building-urile in echipa vor deveni o experienta si mai memorabila fiind completate de peisaje de vis.

Hotelul este situat in localitatea Manastirea Humorului, la 60km de orasul Suceava. Satul pitoresc de pe valea raului Humor reprezinta inima unui tinut legendar conturat de frumusetea locurilor si a celor mai importante atractii din Bucovina.  Facilitatile locatiei cuprind 2 etaje, mansarda si posibilitati de cazare pentru 100 de persoane in cele 31 de camere confortabile. Hotelul are si restaurant cu o capacitate de 80 de persoane, spatiul permitand desfasurarea de evenimente si activitati de team building. In cazul grupurilor mari exista posibilitatea organizarii unor mese speciale,  à la carte.  

Pentru relaxare, hotelul pune la dispozitia oaspetilor un larg spatiu verde si locuri amenajate special pentru a te distra, foisor si gratar. Bineinteles, in acest loc nu sunt neglijati nici copii carora le este asigurata distractia in parcul de aventura sau prin activitati gandite special pentru ei. 

Daca vrei sa fii inconjurat de paduri si sa te distrezi intr-un team building WorktTeamFun cu un program de activitati customizat dar totododata sa te bucuri de confort, liniste si multa voie buna…Vino la Hotelul Floare de Colt!

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Hotelul Floare de Colt deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.