team building toamna
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Team Building-uri de toamna

Te-ai plictisit de zilele rutiniere in jungla urbana? Razele soarelui te fac sa iti fie dor de vara, de calatorii si plimbari in diverse locuri? Echipa WorkTeamFun iti propune sa iti aduni prietenii sau colegii de munca si sa iti organizezi o escapada in aproprierea Clujului, la Pensiunea Orgona. Aici vei gasi locul ideal pentru o distractie de un weekend si pentru amintiri de neuitat in compania oamenilor cu care alegi sa iti petreci cele cateva zile de liniste.

De ce iti propunem aceasta locatie? Pentru ca se afla intr-o zona restrasa de zbuciumul orasului, in satul Stana din comuna Almasul din judetul Salaj.In acest loc te poti bucura de privelisti pitoresti, ca in vremurile de alta data. Casele vechi din sat impreuna cu spatiile verzi alcatuiesc peisaje desprinse din povesti, iar in acest tablou creionat Pensiunea Orgona se incadreaza ca fiind o locatie moderna intr-un spatiu rustic. Aici noul si vechiul se imbina in mod ideal creand o atmosfera tihnita pentru ca tu sa te bucuri de amintirile copilariei intr-un spatiu confortabil si relaxant.

Pentru ca concediul tau si al colegilor sa fie unul pe masura asteptarilor, la Orgona vei gasi o gama larga de posibilitati pentru a face impreuna activitati indoor si outdoor. De exemplu datorita spatiului generos se pot desfasura activitati foarte dinamice cum ar fii volei extrem sau fotbal. De asemenea, in acelasi spatiu verde te poti relaxa citind o carte, facand un gratar sau un gulas in echipa. Fiind vorba de mancare, iti propunem chiar un program de team building Masterchef, acesta reprezentand un prilej unic participantii avand posibilitatea de a gatit alaturi de un chef celebru.

WorkTeamFun iti recomanda cu toata increderea Pensiunea Orgona pentru team building-uri si alte evenimente corporate minunate! Aici linistea de care are nevoie fiecare persoana imbina in mod ideal cu distractiile care se pot desfasura in incinta si in exteriorul locatiei.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Pensiunea Orgona deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.