Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Team Building la munte – Cabana Bucin

Se aproprie primavara cu pasi repezi. Si ce ocazie este mai buna pentru un team building la munte ? Noi iti propunem sa imi aduni echipa si sa organizezi o escapada in natura, iar locatia ti-o recomandam noi. Cabana Bucin reprezinta oaza de liniste ideala, unde grijile din sezonul racoros vor disparea de indata in Muntii Gurghiu. 

Locatia confera oaspetilor ambientul vremurilor demult apuse, fiind un spatiu pitoresc ideal pentru concedii, vacante si team building. Cabana are dotarile necesare pentru gazduirea unui grup de aproximativ 28 de persoane, in interiorul sau fiind 8 dormitoare – amenajate cu pat matrimonial si extensibil. Insa, pentru o atmosfera pitoreasca cat mai autentica exista posibilitatea cazarii si in cele 4 casute din curtea cabanei. Fiecare casuta are o capacitate de cate 6 persoane, cu dormitor si living pentru confortul si intimitatea oaspetilor. 

Curtea Cabanei este de vis! Aceasta este amenajata cu terasa, gratar, ceaune. Dar si helesteu, langa care poti sta sa iti aduni gandurile si sa te relaxezi total. Mai mult, daca sunteti insotiti de cei mici locatia are loc de joaca pentru copii, mult spatiu verde dar si leagane – in care puteti sa va distrati impreuna. Seara, puteti sa planificati un concert de chitara acustica, in jurul focului de tabara unde sa va etalati la comun talentele fredonand melodii si balade cunoscute. Insa, daca totusi sunteti mai inclinati spre sporturi decat spre activitati artistice, aici puteti gasi panou portabil pentru basketball, fileu de tenis de picior sau masa de ping-pong. Si…daca inca nu stii care este sentimentul imbaierii in ciubar, poti incerca si asta!

Pentru ca prin team building este incurajata munca in echipa, aici grupul are posibilitatea sa-si gateasca singuri mancarea in bucataria comuna a locatiei. Insa, daca participantii isi doresc sa isi rezerve timpul altor activitati, Restaurantul Lyra din Targul Mures sta la dispozitia acestora cu servicii de catering. Mai mult, pentru cei pofticiosi, locatia are un colaborator pentru purcelus la protap. 

Ce spui? Asa-i ca suna tentant un team building la Cabana Bucin? Daca vrei sa iei o pauza bine-meritata alaturi de echipa ta si sa va bucurati de liniste, va recomandam sa incepeti planificarea imediat. 

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Cabana Bucin deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.