Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Teambuilding

Ne intalnim in teambuilding la Belis

Pe lista celor mai apreciate locatii de teambuilding recomandate de Work Team Fun este Pensiunea Ana si Irina de la Belis.

Am putea sa o adaugam chiar in categoria de pensiuni luxury pentru aspectul lor, serviciile pe care le presteaza si mai ales zona in care aceasta se afla.

Asa cum am spus si in ultimul articol, pensiunea Ana si Irina are acel aer occidental al cabanelor tip americane, intalnite in mijlocul padurii. Imaginea ideala a unui film.

Si ca tot vorbind de filme, mi-am amintit ca echipa Work Team Fun are cele mai interactive activitati pentru ca tu si echipa ta sanu va plictisiti in teambuilding, cum ar fi juca spot-ul publicitar; in care tu si colegii tai sa va dezvoltati pe partea creativa si cea de comunicare. Iar pensiunea Ana si Irina este ideala pentru acest gen de activitati.

De ce?

In primul rand, are o gradina imensa unde sa te poti exterioriza pentru programul outdoor. Mai exista aici si un teren de sport avantajos pentru activitatle sportive. Si partea cea mai buna acestei pensiuni este chiar zona in care se afla. Fiind in Belis, regiunea este inconjurata de obiective turistice sublime create de natura, cum ar fi Cascada Valul Miresei sau Pestera Scarisoara. Asta inseamna ca un weekend de teambuilding aici nu este de ajuns pentru activitatile pe care noi vi le-am pregatit si pentru zonele turistice pe care sa le vizitam impreuna si – Supriza! Ne-am gandit chiar sa organizam un program de teambuilding extrem.

Ar fi ceva interesant, tu ce crezi?

In al doilea rand, pensiunea are o zona de wellness si spa cu o priveliste sublima, nu altceva. Din punctul nostru de vedere, este cel mai relaxant loc din pensiune, dupa ce o zi intreaga de miscare si evenimente. Aici ar ramane la latitudinea voastra daca doriti sa va relaxati cu o petrecere spa, sau in gradina la un barbeque. Noi suntem aici sa ne distram alaturi de voi.

Este doar un rezumat la ceea ce puteti sa faceti intr-un teambuilding la Belis , unde se afla Pensiunea Ana si Irina. Locul este foarte complex si intr-un articol nu am putea sa descriem tot programul de teambuilding perfect pentru tine. Deoarece, nu toate programele de teambulding sunt la fel la Work Team Fun, ci personalizate dupa tine si echipa ta pentru a va simti bine si pentru a va dezvolta pe partea profesionala.

Deci, ce faceti in luna mai? Ne intalnim la un teambuilding la Pensiunea Ana si Irina?

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Pensiunea Ana si Irina deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.