team building Colibita
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

De ce sa mergi in team building la Colibita?

De multe ori discutam despre avantajele organizarii unui team building si de ce aspecte trebuie sa tinem cont pentru ca acesta sa se ridice la nivelul asteptarilor participantilor. In acest articol, abordam o alta perspectiva si anume vom enumera cateva motive pentru care Colibita si Fisherman’s Resort reprezinta locatia ideala pentru persoanele dornice si motivate de activitati mai dinamice.

1.Poti face activitati indoor, outdoor in functie de vreme si sezon.

Acesta este motivul principal pentru care recomandam aceasta locatie clientilor nostri. Activitatile dintr-un team building trebuie gandite foarte bine inainte tocmai pentru ca acestea sa fie pe placul celor care au apelat la serviciile noastre, insa uneori din cauza vremii sau din alte motive legate de administratia locatiei unele activitati nu pot fi organizate. Insa, locatia Fisherman’s Resort este dotata cu tot ce ai nevoie pentru ca evenimentul planificat sa iasa exact asa cum trebuie si sa se ridice la nivelul asteptarilor participantilor.

2.Mare si munte.

Cand vine vorba de alegerea locatiei in care se tine team building-ul, parerile sunt diferite de fiecare data. Daca este vreme buna unii vor la mare, altii insa isi doresc un loc mai racoros si invers. Colibita ofera un peisaj exceptional care satisface totodata pe iubitorii de munte si pe cei de mare prin sumedenia de activitati care pot fi desfasurate in zona:de la drumetii si fotografierea animalelor salbatice, la plimbari cu barca pe lac.

3.Mancare gustoasa.

Dupa cateva zile pline de activitati in care participantii depun un efort real pentru a-si demostra dorinta de a lucra mai eficient in echipa, o masa gustoasa si bogata este tot ce acestia au nevoie. Astfel, bucatele traditionale diversificate pregatite cu grija dar si cu ingrediente naturale in propria bucatarie a locatiei satisfac fiecare pofta iar deliciile sunt atat de diversificate incat nu poti sa te opresti din degustat.

4.Locatie spatioasa.

Pentru echipe performante si mari este neaparata nevoie de o locatie spatioasa pentru a se asigura confortul tuturor dar si pentru desfasurarea programului de team building mai eficient. Locatia Fisherman’s Resort pune la dispozitia oaspetilor lor 35 de camere dar si sali de conferinta si saloane pentru activitati corporate astfel incat ai posibilitatea de a organiza mai multe tipuri de activitati.

5.Joaca prin sport.

Pe langa activitatile din programul de team building alese de catre WorkTeamFun, daca alegi locatia propusa de noi ai posibilitatea de a te relaxa prin sport. La Fisherman's Colibita Resort, fiecare membru al echipei are ce activitate sportiva sa aleaga: pe langa fotbal, beach volei, tenis de masa, membrii mai aventurosi si dornici de adrenalina pot face rafting, sa zboare cu parapanta sau sa incerce alpinismul.

Datorita acestor avantaje WorTeamFun recomanda cu caldura Fisherman's Colibita Resort, dar si pentru ospitalitatea si locatia deosebita.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Fisherman`s Resort deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.