tara motilor vara
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding

Tara Motilor pe timp de vara

Este vara, este cald si cel mai probabil ai chef de o minivacanta alaturi de familie, prieteni sau de ce nu…colegi de munca. Daca iti doresti sa calatoresti prin zona Clujului este cu atat mai bine deoarece iti recomandam o locatie pregatita sa te intampine cu energie pozitiva avand gazde primitoare si facilitati ideale pentru rasfatul tau si al celor care te insotesc.

Casa Moteasca este una din cele mai frumoase locatii pentru organizarea de team building-uri. Fie ca iti doresti activitati culturale, fie ca vrei sa faci activitati dinamice sau doar sa te relaxezi si sa te bucuri de perisaje, aceasta locatie iti ofera posibilitatea de a face ceea ce iti doresti.Facilitatile de confort intalnite aici incorporeaza spatii outdoor(terasa, gradina, piscina) si indoor(cort evenimente, sala de conferinta) asadar in cazul unui team building organizat aici te poti bucura de tot felul de activitati in ciuda vremii de afara.

Printre activitatile pe care ti le propunem sa le incerci in aceasta locatie desprinsa dintr-un cadru de poveste sunt drumetiile la punctele de interes din zona: Cheile Turzii, Salina Turda si bineinteles, Valea Ariesului. Toate aceste locuri reprezinta zone incarcate cu importanta cultural si istorica in plan national si aduna an de an o multime de turisti. In primul rand, Cheile Turzii reprezinta o arie naturala protejata national si impresioneaza oamenii cu salbaticia emanata de peisajele carstice demne de admirat si fotografiat. In proximitate se regaseste si Salina Turda care reprezinta o locatie care trebuie neaparat vizitata pentru simplul fapt ca se afla in top-ul celor 10 obiective turistice de vizitat din Romania. Mai departe, Valea Ariesului te asteapta sa explorezi latura pitoreasca a Tarii Motilor cu casutele traditionale raspunadite pana in creasta muntilor.

Pe langa aceste obiective culturale pe care le poti vizita intr-un sejur in zona, Casa Moteasca este potrivita pentru team building si datorita gradinei spatioase in care se pot desfasura diferite activitati care necesita miscare dar te poti si destinde admirand natura si asimiland aerul proaspat al muntilor. La finalul zilelor pline de entuziasm dar si incarcate de activitati, poti petrece timp cu colegii de munca la povesti pana dimineata in foisorul locatiei sau chiar pe terasa acesteia.

Acestea fiind spuse, WorkTeamFun recomanda cu toata caldura o locatie de vis pentru cei dornici de relaxare la poalele muntilor alaturi de cei dragi. Casa Moteasca te asteapta cu multa caldura sa treci pragul locatiei cu ganduri bune si liniste in suflet.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Casa Moteasca deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.