tara motilor toamna
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding

Exploreaza culorile toamnei in Tara Motilor

Odata cu venirea toamnei au inceput sa isi faca simtita prezenta petele colorate ale sezonului in frunzisuri,copaci si pe alei. Este sezonul nostaligiei, al inspiratiei si nu in ultimul rand, al povestilor. Din acest motiv, WorkTeamFun iti recomanda o locatie de basm la care poti ajunge usor daca locuiesti in zona Clujului si merita vizitata intr-o escapada alaturi de colegii de munca la sfarsit de saptamana.

Tara Motilor este unul dintre taramurile magice cu care se poate mandri tara noastra, ascunde taine de demult, zumzetele naturii dezlantuite si peisaje ce merita cu siguranta imortalizate in aparatele de fotografiat. Aceasta regiune este un punct de interes national datorita obiectivelor pe care le poti admira si vizita odata cu prilejul unei vacante aici. Taramul Tarii Motilor este compus din deosebitele traditii folclorice, peisajele pictate de frumusetiile naturii dar si de relefiul carstic care este specific zonei. Asadar, daca iti plac aventurile te indrumam spre aceasta locatie deoarece ai posibilitatea sa explorezi cele 800 de pesteri formate in regiune, printre care cele mai cunoscute sunt: Pestera Scarisoara, Pestera Ursilor si Pestera Focul Viu.

Una dintre cele mai calduroase refugii pentru o asemenea aventura este Casa Moteasca, unde odata ajuns te vei simti mai ceva ca la tine acasa. Aici este locul in care farmecele naturii si linistea dupa care tinzi in timpul saptamanii se impletesc si formeaza caminul de care ai nevoie pentru a-ti limpezi gandurile si a redescoperi micile placeri ale vietii. Pe langa starea de bine si confortul pe care pensiunea le ofera oaspetilor, acesta reprezinta un loc ideal si pentru team building-uri datorita spatiului verde generos pe care exista posibilitatea de a planui seri intregi de jocuri si activitati dinamice. Pe langa gradina spatioasa, locatia iti pune la dispozitie si un foisor care este un loc minunat pentru momentele de respiro din programul de team building. De asemenea, poti lua masa pe terasa pensiunii si sa te bucuri de bucatele delicioase in aer liber pentru ca pofta sa fie amplificata de aerul magic al naturii.

WorkTeamFun iti recomanda o escapada de neuitat in Tara Moilor la Casa Moteasca unde te vei destinde si vei acumula numai energie pozitiva si liniste sufleteasca.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Casa Moteasca deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.