Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Devino calator in Tara Calatei

Te invitam sa pornesti intr-o calatorie minunata, asemenea unei povesti de demult in care traditiile si obiceiurile se intrepatrund, astfel incat clipele pe care le vei petrece descoperind Tara Calatei vor fii desprinse din basme. Descopera una dintre cele mai valoroase zone din Romania, in care tainele vremurilor demult trecute si multiculturalitatea se impletesc intr-un peisaj colorat si armonios pentru orice strain ce pofteste in vizita. Acest taram deosebit reprezinta o destinatie ideala pentru pasionatii de arhitectura, cei care doresc sa experimenteze traditiile romanesti si maghiare in adevaratul sens al cuvantului, dar si pentru cei care simt nevoia sa isi imbogateasca cultura cu informatii pretioase aflate de la localnici.

Daca te regasesti in randurile anterioare si iei in considerare posibilitatea unei calatorii in Tara Calatei, WorkTeamFun iti propune o locatie pregatita sa te pofteasca si sa iti ofere confortul si siguranta de care ai nevoie pe durata vacantei tale. Pensiunea Orgona este refugiul desavarsit pentru oamenii care isi doresc sa imbine linistea naturii cu dinamica zonei sau cu cea a activitatilor care poti fii organizate si experimentate in acest loc. Aceasta locatie reprezinta spatiul necesar organizarii de team building-uri dar si a altor evenimente corporate. Poligonul destinat special acestor tipuri de activitati si programe confera spatiul ideal pentru activitati precum tir cu arcul, pentaque, slackline, volei cu baloane de apa, blind football sau alte activitati de team building. De asemenea, pe langa activitatile precizate mai sus se pot adauga terenul de fotbal, 2 mese de tenis de masa sau badminton unde se pot organiza partide de joc pentru cei pasionati de sport.

Mai mult, daca in echipa ta se afla oameni care isi doresc sa se implice in activitati mai putin dinamice, pe terasele si gradina pensiunii se pot desfasura partide de jocuri de societate, dar si foc de tabara in locul special amenajat unde turistii pot canta la chitara si sa fredoneze melodii vegheati de lumina lunii. In timpul zilei, te poti delecta cu un gratar sau gulas la ceaun.

In colaborare cu partenerii pensiunii se pot organiza diferite evenimente corporate, aniversari, botezuri si nu numai pe timpul zilei pentru grupuri pana la 300 de persoane pe terenul si spatiul verde generos de care dispune Pensiunea Orgona.

Acestea fiind spuse, te invitam sa explorezi taramul Tarii Calatei si sa te bucuri de obiectivele culturale din aceasta zona deosebita: bisericile de piatra, de lemn, casele romane, cetatile medievale, curti nobiliare sau casele taranesti. Daca iti doresti sa admiri arhitectura unica, ornamente deosebite si sa participi la targuri traditionale, festivaluri de dans sau alte evenimente spefice acestei zone, te invitam cu caldura sa iei in considerare aceasta locatie si sa alegi o vacanta la Pensiunea Orgona.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Pensiunea Orgona deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.