Team Building la Taverna Pietrei Craiului
Dezvoltare personala, Sisteme de motivare

Super Team Building la Taverna Pietrei Craiului

Pe-un picior de plai,

Pe-o gura de rai.

Sta maret in vale

Piatra Craiului-n splendoare.

WorkTeamFun, un team building au pregatit,

Activitati dinamice le-au dat de-nfaptuit,

Si-ntr-un peisaj inedit,

Un grup fain au reunit.

  Saptamana trecuta, mai exact in 28-29 aprilie, o parte din echipa WorkTeamFun si-a petrecut weekend-ul alaturi de un grup de oameni frumosi si mai mult decat atat intr-un loc pitoresc, situat chiar in mijlocul naturii, in apropiere de  muntii Piatra Craiului.

La poalele muntilor Piatra Craiului se afla pensiunea Taverna Pietrei Craiului, o locatie frumoasa, bine pozitionata si inconjurata de o priveliste ce iti taie respiratia.  In cazul in care doriti sa aveti parte de liniste, aer curat (de munte) si amintiri frumoase cu echipa din care faceti parte, va recomandam cu mare caldura acest loc mirific.

Daca nu v-ati dat inca seama despre ce este vorba, aflati ca weekend-ul trecut am organizat un team building la Taverna Pietrei Craiului, o locatie minunata, aflata in inima naturii si perfecta pentru un astfel de eveniment.


In cadrul acestui team building am realizat inca o data atat noi, cat si participantii ca interactiunea dintre membri, comunicarea si modul in care colaboreaza si se implica in cadrul echipei sunt extrem de importante pentru obtinerea performantei. Prin urmare, activitatile organizate au vizat in principal aceste lucruri, fara de care o echipa nu ar putea performa asa cum isi doreste.

Intr-adevar, in cadrul unei companii gasim un mix de oameni, cu personalitati variate, experiente individuale, puncte de vedere diferite si uneori chiar conflicte, ce apar ca urmare a problemelor de comunicare. Cu toate acestea, un grup de oameni devine o entitate ca urmare a valorilor comune si obiectivului comun la care toti participa si spera sa ajunga.

Avem, inca o data, convingerea ca un team building poate ajuta o echipa se devina mai unita, sa-si imbunatateasca comunicarea, modul in care colaboreaza si interactioneaza si nu in ultimul rand sa fie mai performanta.

 

Daca si tu iti doresti un program personalizat de teambuilding alaturi de echipa ta, nu ezita sa ne trimiti un scurt mesaj pe adresa office@workteamfun.ro  pentru ca abia asteptam sa cunoastem si povestea ta. 🙂

www.WorkTeamFun.ro


Daca ti-a placut acest articol te rog sa-i dai Share si Like atat pe facebook cat si linkedin sa ajunga la cat mai multe persoane sa putem schimba mediul de lucru si mentalitati. Multumim! 🙂

 Work as a Team and have Fun! 🙂

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.