Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Satul Prunilor, in cautarea infinitului

Daca esti in cautarea infinitului, Satul Prunilor este solutia ideala. Indiferent ca iti doresti liniste, relaxare si deconectare de la spatiul citadin, sau daca momentul tau de respiro inseamna aventura si adrenalina, aici totul poate prinde contur. Cu precadere, dorinta complexului Satul Prunilor este aceea de a deveni locatia perfecta pentru evenimente corporate si team building-uri.

Satul Prunilor( Pietrosita, Dambovita) incadreaza 7 vile de lux, fiecare de o suprafata de 250 mp, cu o priveliste uimitoare, beneficiind de 3 munti: Leaota, Bucegi si Baiului. Fiecare vila are cate o garsoniera spatioasa la parter si 3 camere la etaj: doua duble si una matrimoniala, cu o capacitate de 28 spatii de cazare. Fiecare camera dispune de baie proprie, TV si wi-fi. Complexul poate oferi cazare pentru 56 de persoane in regim double, dar cu posibilitate de suplimentare prin formare camera triple.

Restaurantul dispune de o capacitate de 100 de persoane, unde se servesc bucate traditionale dupa retete unice din zona. Meniul este diversificat, astfel incat nici veganii nu sunt neglijati. Mai mult, din aspiratia proprietarilor de a oferi calitate tuturor serviciilor, daca prima portie nu este suficienta, vei primi inca una din partea casei.

Ceea ce ne-a cucerit pe noi a fost faptul ca in incercarea de a sprijini si de a dezvolta comunitatea locala, complexul lucreaza cu localnicii. Din acest motiv, atat Satul Prunilor, cat si echipa WorkTeamFun va incurajeaza sa vizitati producatorii si mesterii din regiune.

Complexul se pliaza pe toate gusturile. Pentru fanii adrenalinei se organizeaza Treasure Hunt, aventuri Off-road, Paintball sau distractii Parc Aventura. Pentru cei ce ravnesc un colt de mediatie, zona este desavarsita.

Satul Prunilor nu se aseamana cu nicio alta statiune montana vizitata sau explorata pana acum. Este locatia unde team building-urile devin relaxante si unde aventura incepe. Situat la 700 m altitudine, inconjurat de livezi si pajisti, complexul picteaza un colt de libertate si de admiratie pentru frumusutea naturii.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Satul Prunilor deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.