anul nou la conacul maria theresa
Locatii Teambuilding

De Anul Nou la Conacul Maria Theresa

Cu toate ca este inca toamna nu trebuie neglijat faptul ca toata lumea asteapta nerabdatoare venirea sarbatorilor de iarna. Din acest motiv,cele mai faine locatii iti pun la dispozite oferte profitabile pentru ca tu,familia sau prietenii tai sa va distrati de minune in acea perioada si sa intrati in Noul An cu multa bucurie in suflet. Conacul Maria Theresa reprezinta una din recomandarile WorkTeamFun pentru perioada iernii deoarece Marginimea Sibiului este un loc magic care trebuie explorat.

Locatia iti pune la dispozitie o multime de facilitati premium deoarece confortul si rasfatul tau sunt pe primul loc. Asadar, printre motivele care te pot face sa alegi o minivacanta la inceputul Noului An in acest loc se regasesc: muzica de calitate care este aleasa cu grija pentru a binedispune turistii si pentru a completa farmecul locului. Mancarea traditionala gatita cu atentie si savuroasa, special pregatita pentru fiecare gurmand caruia ii place sa se infrupte cu cele mai fine preparate. Iar, daca iti doresti o petrecere sofisticata ca sa incepeti anul 2019 cu noblete, Conacul te intampina cu cele mai sofisticate deoratiuni si ornamente pentru a te transpune in secolul nobilimii. Fiecare bucatica din acest loc este ales pentru a tu sa te simti ca intr-o vacanta rafinata, relaxanta intr-un ambient distins care aduce a vremurile de alta data. Pe langa frumusetiile pensiunii, te poti bucura de privelistiile pe care ti le oferta zona in care este pozitionata aceasta: plimbari pe colinele Orlatului unde poti profita de aerul proaspat inainte sa te intorci la agitatia din marile orase.

Acestea fiind spuse, WorkTeamFun iti recomanda sa alegi petrecerea de Anul Nou de la Conacul Maria Theresa. Poti consulta oferta aici.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Conacul Maria Theresa deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

Servicii neincluse:
Alte cheltuieli personale
Bauturile alcoolice nu sunt incluse pentru zilele de: 29 – 30 decembrie
Conditii: Nu se poate oferi camera dubla in regim de single. Pentru copii intre 0 – 10 ani sejurul este gratuit daca dorm in pat cu parintii Pentru copii intre 10 – 16 ani oferim o reducere de 50% din pretul sejurului Pentru copii peste 16 ani plata integrala a sejurului.
Nota: Pentru rezervare ferma se achita avans cazare 100% in momentul rezervarii, diferenta se va achita integral in ziua sosirii.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.