maria theresa
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Incepe-ti primavara la Conacul Maria Theresa

Dupa o perioada friguroasa reincepem usor sa ne bucuram de invierea naturii prin intampinarea primaverii. Bucura-te de aceasta perioada alaturi de prieteni, familie sau colegi intr-un ambient desprins din file de poveste. Slujitorii Conacului Maria Theresa asteapta sa te intampine cu bratele deschise cum se cuvine.

In aceasta locatie te poti relaxa in adevaratul sens al cuvantului prin facilitatile puse la dispozitie. Alaturi de persoanele importante tie poti profita de zonele indoor si outdoor pentru a-ti acumula doza de buna-dispozitie pentru o lunga perioada de timp.Cele doua piscine cu ponton, terenul de tenis, locurile de joaca pentru copii dar, lacul cu pesti si locul cu foc de tabara sunt puse la dispozitie publicului astfel incat acestia sa se bucure de tot confortul de care au nevoie pentru o vacanta de vis.

Mai mult, in zona in care este localizata aceasta locatie exista si zone deosebite pe care merita sa le cunosti si sa le explorezi in timpul drumetiilor. Sibiul si Marginimea Sibiului sunt recunoscute pentru bogatia istoriei dar si a culturii bine inradacinate. In imprejurimi se poate observa impactul pe care l-a avut Imperiul Habsburgic asupra acestei locatii, acest lucru fiind oglindit chiar de numele locatiei care provine de la Imparateasa Maria Theresa. Pe langa locurile din jurul sau, Sibiul este o destinatie cat de poate de frumoasa in care poti admira arhitectura deosebita dar si obiectivele culturale semnificative pentru cultura Romaniei si a Transilvaniei.

Conacul Maria Theresa iti ofera servicii de calitate pentru a te simti cat mai relaxat dar si plin de voie buna inconjurat de cadrul desprins din povesti pus la dispozitie. Aceasta locatie ofera un restaurant gata sa te intampine cu bucate traditionale alese inspirate din retele locale de pe vremuri, acestea reprezentand un deliciu culinar pentru toate gusturile.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

Rezerva-ti locul pentru o vacanta de poveste si fa cunostinta cu istoria si cultura chiar la ea acasa. Exploreaza si lasa-te condus in istoria Marginimii Sibiului de alta data. Echipa WorkTeamFun recomanda cu caldura aceasta locatie deoarece reprezinta cadrul potrivit pentru sejururi cu familia si prietenii dar si pentru echipe si sesiuni de training, team building si alte evenimente corporate.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.