Primavara la Fisherman's Colibita
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

De ce sa mergi la Fisherman’s Resort in aceasta primavara?

Nu imi vine sa cred ca deja este luna aprilie. Asta inseamna ca sunt exact 30 de zile pline de productivitate alaturi de echipa ta, si cum altcumva sa iti depasesti standardele decat cu un teambuilding in unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania.

Apropo, a inceput sezonul ofertelor la Fisherman’s Colibita Resort. Asta inseamna ca este cel mai potrivit moment in care tu si echipa ta sa te bucuri de teambuilding-uri si training-uri de exceptie.

Daca nu ai mai fost pana acum la Fisherman’s Colibita, iti recomand sa il pui pe lista de dorinte a locurilor in care sa te relaxezi cu echipa ta.

Te sfatuiesc cat mai repede, deoarece acest loc este foarte apreciat si multi isi doresc sa experimenteze toate lucrurile pe care le ofera.

Fisherman’s ofera o gama variata de activitati: incepeti cu o drumetie revigoranta in aerul de munte puternic ozonat de la Colibita, continuati ziua cu o vizita la stana Park West din Piatra Fantanele sau un traseu off road cu masini 4×4, iar seara va relaxati la o degustare de vinuri si bauturi autohtone alese.

Zilele urmatoare se anunta soare si temperaturi de 20 grade cu plus, o vreme perfecta pentru drumetii in zona Colibitei unde padurarii nu doar ca o sa va arate luminisuri si locuri ascunse ale caprioarelor, dar o sa existe chiar si concursuri de plantat puieti. Sa nu va mirati ca dimineata urmatoare, la geamurile voastre o sa va cante pasarile de multumire pentru gestul vostru.

Ne place cand un loc turistic tine cont de oamenii pe care ii gazduieste si le ofera cele mai bune conditii, dar totodata ca ii implica in protejarea faunei si prioritatile mediului inconjurator.

Ca si echipa, noi cei de la Work Team Fun, avem foarte multe amintiri la Fisherman’s Resort  , si de fiecare data cand mergem la ei, nu ne plictisim deloc. Ospitalitatea este regula de aur pentru ei, si nu glumesc cand spun asta. Mereu am fost asteptati cu zambetul pe buze, soare si delicatese culinare traditionale, proaspat aduse din ferma lor.

Insa, sunt foarte multe lucruri de spus despre Fisherman’s Resort si timpul este prea limitat pentru a va scrie toate activitatile pe care le-ati putea face in acest loc de vis. Deci cel mai bine e sa va convingeti singuri despre ce este cu adevarat acest loc.

Va garantez ca dupa un teambuilding la Fisherman’s Resort nu o sa mai doriti sa plecati.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Fisherman’s Resort deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.