poiana galdei
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Traieste istoria in Poiana Galdei

Ne aflam intr-un an pretios din punct de vedere cultural si istoric, acesta marcand un eveniment de o importanta remarcabila pentru traseul Romaniei. Implinirea a celor 100 de ani de la Marea Unire la Alba Iulia simbolizeaza faurirea statului national unitar roman, iar din acest motiv de sarbatoare WorkTeamFun iti propune o locatie ideala pentru a te bucura si a celebra acest eveniment.

Pensiunea Floare de Colt se gaseste in Poiana Galdei, judetul Alba unde vei gasi un colt superb de natura in care linistea si buna dispozitie se intrepatrund alcatuind un tablou desprins din povesti. Te invitam sa treci pragul acestei locatii deoarece se pregatesc surprize placute pentru turistii care isi doresc sa petreaca aceasta zi importanta pentru Romania in Alba Iulia.

Gazdele acestei locatii te vor intampina cu multa caldura si prietenie in acest refugiu ascuns in Poiana Galdei unde vei trai cateva zile pline de bucurie si liniste. Bucatele traditionale precum placintele pe lespede acompaniate cu un pahar de vin bun iti vor servi drept ospat in aceste zile incarcate simbolic. Pe langa Marea Sarbatoare a tuturor Romanilor, la Pensiunea Floare de Colt poti alege sa experimentezi multe alte activitati cu care nu te intalnesti zilnic. Ai sansa sa vizitezi obiectivele turistice din imprejurimi care merita neaparat fotografiate daca te aflii in zona. Printre cele mai interesante trasee turistice pe care le poti vizita daca esti cazat la Pensiunea Floare de Colt sunt Cheile Galditei. Acestea sunt recunoscute ca arie protejata de interes national existand in aceasta locatie o fauna deosebita de restul de la noi din tara, avand posibilitatea de a gasi multe specii nemaivazute de: padure de fag (Fagus sylvatica), specii de gorun (Quercus petraea); arbusti de scoruș (Sorbus dacica), mojdrean (Fraxinus ornus) sau maces (Rosa canina).

Credem ca ai destule motive pentru care da alegi sa iti organizezi o minivacanta la Pensiunea Floare de Colt, unde aerul de munte si caldura gazdelor te vor bucura pe parcusul acestor zile. Mai mult, speram ca drumetiile din imprejurimi sa iti ofere cat mai multa inspiratie pentru zilele obisnuite iar Ziua Romaniei sa te faca sa petreci cum nu ai mai facut-o in alta parte.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Pensiunea Floare de Colt deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.