Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Munca in Echipa, Teambuilding

Piratii plini de viata pe Plaiu Nedeii

Am petrecut 2 zile de teambuilding pentru comunicare alaturi de o echipa extraordinara. Ne implicam in toate programele de teambuilding in mod egal, fie ca ele se desfasoara la munte sau la mare. De aceasta data am fost la munte, in Poiana Marului, la pensiunea Plaiu Nedeii.

Am desfasurat teambuilding-ul axat pe comunicarea in echipa si pe solutionarea problemelor. Conceptele sunt simple privite din exterior, insa atunci cand se prezinta cu nevoi de imbunatatire in echipa de lucru, pot deveni factori de ineficienta si intarziere in munca.

Asa ca ne-am intalnit la munte, sa implicam echipa in activitati fun, care au incurajat comunicarea prin creativitate si implicare responsabila din partea tuturor. Imersiunea participantilor a inceput cu construirea identitatii de pirat, atat cea individuala cat si cea de echipa. Fiecare dintre pirati a contribuit activ la identificarea si construirea elementelor de identitate. Toata lumea a profitat de glumele si buna dispozitie favorizate de tema activitatii.

Am continuat sa incurajam comunicarea echipei prin Volei Extrem, o activitate care pune in valoare competitia, colaborarea si rezolvarea de probleme relationate cu un anumit context. Competitia a existat, le fel si comunicarea si implicarea totala a membrilor celor doua echipe. A fost activitatea preferata, iar acest lucru nu ne-a mirat, pentru ca s-a remarcat entuziasmul lor in timpul activitatii si dupa. Attitude Stick a urmat, am evidentiat efectele stilurilor atitudinale in conversatia destinata rezolvarii de probleme, am ascultat fiecare membru de echipa la debriefing si am extras concluzii care au adus raspunsuri si confirmari fiecaruia. Ne-am orientat ulterior spre o activitate cu succes la fel de mare ca Voleiul Extrem, provocarile “pe nevazute” propuse de fiecare participant au reusit sa destinda si mai mult echipa si sa favorizeze buna dispozitie pentru restul serii.

A doua zi am parcurs activitati mai serioase, am implicat echipa prompta in fiecare pas al activitatii de rezolare de probleme si am incheiat in modul nostru caracteristic, evidentiind emotii bune, constructive, cu care speram ca participantii nostri ramana pentru o perioada cat mai indelungata.

poiana marului caransebes.

Plaiul Nedeii de la Poiana Marului este locatia ideala pentru echipe. Camerele gandite astfel incat sa fie incapatoare si utile pentru grupuri mici si unite, terasa incapatoare si racoroasa cu un view superb spre padurile din jur si spatiul primitor si larg din jurul pensiunii sunt ideale pentru desfasurarea unui teambuilding eficient. Echipa a ales sa imparta camere cu mai multe locuri, tocmai pentru a favoriza cunoasterea si coeziunea. Am profitat de terasa pensiunii pentru desfasurarea a doua dintre activitati, pentru sustinerea petrecerii ferite de ploaia de munte si pentru a incepe dimineata cu o cafea extraordinara. Spatiul si imprejurimile pensiunii au incurajat echipa sa exploreze lacul din apropiere in timpul alergarii dis-de-dimineata. Mancarea delicioasa si personalul dispus sa vina in ajutor cu orice, au completat experienta noastra la Poiana Marului.

Echipele active si entuziasmate trebuie sa fie incurajate cu activitati potrivite lor, intr-o locatie pe placul tuturor. Credem ca am reusit asta cu brio in cel mai recent dintre programele noastre.

Daca esti proprieterul sau managerul unei Pensiuni sau a unui Hotel

Daca esti proprieterul sau managerul unei Pensiuni sau a unui Hotel care ofera servicii de calitate, peste medie, ai posibilitatea organizarii evenimentelor pentru companii, teambuildinguri, traininguri si iti doresti sa te promovam, dar sa te si recomandam clienților noștri astfel incat sa ai in locatia ta grupuri care sa iti ofere un grad de ocupare ridicat si in extrasezon, te putem ajuta.

Daca iti doresti si tu un teambuilding pentru dezvoltarea si motivarea echipei!

Daca iti doresti si tu un teambuilding pentru dezvoltarea si motivarea echipei, daca vrei sa ii ajuti pe oamenii din echipa ta sa se cunoasca mai bine, sa lucreze mai bine impreuna, sa dezvolti comunicarea, sa performeze si sa stie cum sa reactioneze in fata provocarilor, alege un progarm de teambuilding personalizat realizat de o echipa specializata in acest domeniu. Traineri si psihologi organizationali, care creaza activitati indoor, outdoor, si activitati extreme pentru echipa ta.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.