Pensiunea Ana si Irina
Locatii Teambuilding

Pensiunea Ana si Irina iti ofera mediul optim de relaxare

Pensiunea Ana si Irina iti ofera mediul optim de relaxare pentru a te reconecta la ceea ce conteaza cu adevarat

Cauti un loc care sa te ajute sa te relaxezi complet pentru a te reconecta la ceea ce conteaza cu adevarat pentru tine? La Pensiunea Ana & Irina din Belis ai toate conditiile pe care ti le doresti. Potrivita atat in interes personal, cat si in interes de business, beneficiezi de un centru spa & fitness, de gastronomie traditionala si multe alte facilitati, unele dintre ele in regim gratuit.

 

1. Facilitati gratuite

Centru Spa & Piscina, Sala de Conferinte, Internet Wireless, Parcare, Mic Dejun Inclus, Televizor, Spatiu de Relaxare, Foisor, Trambulina, Tenis de Masa, Fotbal de Masa, Jocuri de Societate, Camere Spatioase.

 

2. Zona

Un detaliu foarte important pentru orice locatie Premium este zona in care aceasta este amplasata, pensiunea Ana & Irina din Belis incadrandu-se perfect in acest criteriu. Este inconjurata de păduri de conifere, situată la 1 km de Lacul Belis, oferind clientilor camere spatioase, in culori relaxante si balcoane largi, cu vedere spre padure.

3. Ce spun clientii?

„Am petrecut 2 zile de neuitat intr-o pensiune de inalta calitate, plasata intr-un loc minunat, cu multa liniste. Multumim foarte mult pentru ospitalitate si pentru caldura sufleteasca.” — Dina Sebastian
„O pensiune minunata, cu oameni minunati. Este ideala pentru a-ti petrece timpul in liniste si aer curat.” — Robert si Raluca

 

4. Business

Daca vizitezi pensiunea Ana & Irina in interes de business, in aceasta toamna vei gasi locul ideal pentru evenimentele companiei tale. Ai la dispozitie sala de conferinte, dotata cu panou de proiectie, videoproiector si sistem audio, fiind pregatita pentru activitati si seminarii precum si o terasa mare cu vedere spre padure, pentru a te destinde in perioadele de relaxare.

Pensiunea Ana și Irina este o locatie recomandata de WorkTeamFun pentru orice eveniment de tip business, teambuilding sau diverse training-uri, cu servicii si personal de calitate.

Daca esti proprieterul sau managerul unei Pensiuni sau a unui Hotel

Daca esti proprieterul sau managerul unei Pensiuni sau a unui Hotel care ofera servicii de calitate, peste medie, ai posibilitatea organizarii evenimentelor pentru companii, teambuildinguri, traininguri si iti doresti sa te promovam, dar sa te si recomandam clienților noștri astfel incat sa ai in locatia ta grupuri care sa iti ofere un grad de ocupare ridicat si in extrasezon, te putem ajuta.

Daca iti doresti si tu un teambuilding pentru dezvoltarea si motivarea echipei!

Daca iti doresti si tu un teambuilding pentru dezvoltarea si motivarea echipei, daca vrei sa ii ajuti pe oamenii din echipa ta sa se cunoasca mai bine, sa lucreze mai bine impreuna, sa dezvolti comunicarea, sa performeze si sa stie cum sa reactioneze in fata provocarilor, alege un progarm de teambuilding personalizat realizat de o echipa specializata in acest domeniu. Traineri si psihologi organizationali, care creaza activitati indoor, outdoor, si activitati extreme pentru echipa ta.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.