Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Bogatiile naturale ale Muntilor Trascau

Cu toate ca toamna s-a asternut timid asupra noastra, calatoriile si vacantele nu trebuie sa inceteze. Ba din contra, in acest sezon iti recomandam sa iti programezi cat mai multe escapade de weekend deoarece poti admira peisajele deosebite si colorate ascunse in frumoasa natura care ne inconjoara. Pentru finalul saptamanilor pline de lucru si nelinisti iti prezentam un refugiu desavarsit in care neplacerile cotidiene dispar.

Pensiunea Floare de Colt este un loc minunat fiind creat cu multa daruinta de gazele primitoare si indragostite de natura, astfel locul fiind invaluit de atmosfera calda care dainuie asupra acestuia. In preajma locatiei despre care am ales sa iti povestim poti explora de asemenea si traseele turistice spectaculoase din zona Muntilor Trascau printre care regasindu-se: Cheile Intregalde, Cheile Galzii, Piata Cetii, Piatra Bulzului si Baile Romane de la Cetea, Cheile Vălișoarei, Poiana Narciselor de la Negrileasa, Piatra Secuiului, Cetatea Alba Carolina sau Salina Turda, acestea fiind doar unele dintre aceastea. Pentru a te bucura de aceste locuri magice, gazdele pensiunii pot organiza plimbari cu bicicletele, sesiuni off road, sau alte tipuri de activitati pentru a experimenta cat mai intens obiectivele turistice mentionate mai sus.

Daca esti pasionat de inaltimi si frumuseti naturale, aici este locul ideal in care sa iti petreci weekend-ul sau cateva zile libere la sfarsit de saptamana pentru a descoperi minunatiile amintite mai sus. Cheile Galditei sunt recunoscute ca arie protejata de interes national aici regasindu-se o vegetatie mai putin intalnita existand multe specii iesite din comun de: pădure de fag (Fagus sylvatica), specii de gorun (Quercus petraea); arbusti de scoruș (Sorbus dacica), mojdrean (Fraxinus ornus) sau măceș (Rosa canina). O alta zona de interes national protejata in proximitatea locatiei este Poiana Narciselor de la Negrileasa care adaposteste o splendoare botanica care este pregatita de a fii admirata de turisti, aceasta reprezentand o capodopera pentru pasionatii de fotografie.

De ce este neaparata nevoie sa pui piciorul in aceasta locatie? Motivul este unul simplu, aici iubirea fata de mama natura se resimte in toate micile placeri ale vietii iar linistea de care te vei bucura te va face sa constientizezi cat de imporant este sa iti cunosti tara si sa te bucuri de fiecare clipa. Echipa WorkTeamFun te indruma cu toata caldura sa treci pragul Pensiunii Floare de Colt deoarece o data ce vei vizita aceasta locatie, te vei intoarce de fiecare data.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Pensiunea Floare de Colt deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.