Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Minivacanta de Rusalii in Marginimea Sibiului

Cum este perioada vacantelor si odata cu aceasta ocazie speciala ne bucuram de un alt prilej de sarbatoare si voie buna prin diferite destinatii. Totodata fiind acompaniati de prezenta celor dragi, WorkTeamFun iti propune o locatie de vis pentru aceasta minivacanta in care te poti destinde alaturi de prieteni,colegi de munca sau familie. Descopera imprejurimile istorice ale Sibiului si bucura-te de clipe de poveste intr-un ambient ideal si superior destinatiilor turistice din Romania.

Marginimea Sibiului reprezinta o zona extrem de frumoasa din punct de vedere cultural si istoric care merita explorata si descoperita in adevaratul sens al cuvantului de catre toti turistii care isi doresc sa petreaca cateva zile aici. In aceasta zona, Conacul Maria Theresa te asteapta cu inima deschisa sa treci pragul locatiei si sa petreci cateva zile de tihna alaturi de persoanele dragi din viata ta. Gazdele primitoare sunt pregatite sa iti ofere tot ce iti doresti pentru a te relaxa in adevaratul sens al cuvantului si pentru a te rasfata in conditii de calitate extraordinare, pensiunea avand 5 margarete.

La Conacul Maria Theresa prin felul in care este prezentata locatia este conturata o atmosfera mistica si traditionala care aminteste de filele din povesti inscrise in aceasta zona. Intregul ambient este completat si de bucatele delicioase gatite cu multa grija inspirate din retete speciale romanesti cu influenta austriaca. De asemenea, locatia se bucura de o sera proprie in care sunt crescute produse bio in proportie de 20%, asadar te poti infrupta din mancarea savuroasa gatita cu ingrediente sanatoase si proaspete.

Pentru minivacanta din perioada 28-31 mai 2018, Conacul Maria Theresa te intampina sa petreceti clipe pretioase alaturi de cei dragi intr-un sejur de 2 nopti pregatit special pentru nevoile dumneavoastra. Cu aceasta ocazie veti avea parte de cazare cu mic dejun pentru doua persoane, sejur intr-o camera dubla. Intregul pachet descris este disponibil in perioada mentionata la pretul de 500 ron. Profita de conditiile de calitate puse la dispozitie de catre locatie si incepe sa planifici acum minivacanta de mai. Pentru alte detalii poti contacta Conacul Maria Theresa sau sa consulti oferta speciala.

WorkTeamFun iti ureaza o minivacanta de vis!

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Conacul Maria Theresa deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.