Marginimea Sibiului
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Munca in Echipa, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Bucurie de poveste in Marginimea Sibiului

Te Salut!

In articolul de azi iti prezentam un loc unic si bogat din punct de vedere istoric si cultural care consideram ca trebuie descoperit si explorat de fiecare persoana in parte.Locatia unica despre care vorbim se numeste Conacul Maria Theresa care este plasat in zona Marginimii Sibiului. Aceasta locatie prezinta o bogatie remarcabila a obiceiurilor legate de diferite momente din viata, astfel incat Marginimea Sibiului are o mosteniere culturala, arhitecturala, etnologica unica in tara noastra care merita descoperita. Daca iti doresti sa explorezi locurile marcate de istoria vremurilor de demult si invaluite de povestiri stravechi si impresionate acesta este locul pe care te invitam sa-l descoperi impreuna cu noi

Povestea acestei locatii se creioneaza inca din denumirea acesteia, intrucat numele Conacului este legat indirect de personajul istoric- Maria Theresa. In aceasta locatie existand pe vremuri Regimentul de Graniceri care apartinea Imperiului Habsburgic sub conducerea Mariei Theresa.

Marginimea Sibiului

Avand in vedere acest fapt, zonele din preajma conacului se recomand a fii vizitate si explorate aceastea marcand un moment istoric deosebit. Conacul este o pensiune de 5 margarete plasata in comuna Orlat, din judetul Sibiu. Intreaga locatie a fost amenajata si creata pentru a intampina familii cu copii si alte grupuri organizate dornice sa se bucure de frumusetea istorica si culturala a locatiei. Pensiunea este ideala pentru toate anotimpurile fiind totodata si o destinatie ideala pentru sesiuni de Team Building, Training,Team Adventure avand o capacitate de 15 camere duble intr-un spatiu confortabil si cochet.

Intreaga atmosfera traditionala si mistica este conturata de meniul bogat in bucate apetisante pregatit sa potoleasca fiecare pofta a turistilor. Bucataria conacului se mandreste cu servire a la carte si meniul pentru anotimpuri a caror preparate se imbina cu filele de istorie ale vremurilor de odinioara fiind inspirate din retete traditionale romanesti si austriece care se serveau la mesele imparatesti. De asemenea, Conacul Maria Theresa detine o sera proprie care acopera 20% din necesarul consumului de legume bio, astfel incat te poti bucura de mancare bogata si sanatoasa ca la mama acasa.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

Conacul Maria Theresa are usile deschise pentru fiecare calator de pretutindeni si turist dornic de tihna si ospetie! Descopera istoria culturala a Marginimii Sibiului, locatie recomandata cu incredere de echipa Work Team Fun pentru frumusetea zonei in care este plasata si facilitatile ideale pentru momente frumoase alaturi de cei dragi dar si pentru evenimentele de tip team building.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.