Uncategorized

Magia locului, succesul evenimentului la AquAngar- Locatie de top pentru evenimente corporate

 

Un centru dotat cu SPA si piscina dedicate sănătății tale fizice și mentale.

 

În inima naturii, la doar o scurtă distanță de agitația urbană, se ascunde un loc magic pentru organizarea evenimentelor tale de business. Bine ați venit la AquAngar – o oază de relaxare și energie pozitivă, perfectă pentru team building-uri, traininguri și întâlniri de business memorabile. Un loc la 2 pasi de Maramures si de Cluj, in Cehul Silvaniei, o locatie de top.

 

 

**1. Atmosfera Unică:**
AquAngar îmbină armonios confortul modern cu frumusețea naturală. Cu o atmosferă unică, creată de peisajul pitoresc și facilitățile moderne SPA, acest loc devine alegerea ideală pentru orice tip de eveniment.

 

**2. Spații Versatile:**
Indiferent de dimensiunea grupului tău, AquAngar oferă spații versatile și adaptabile. De la săli de conferințe complet echipate la zone în aer liber, fiecare detaliu a fost gândit pentru a satisface nevoile variate ale evenimentelor corporate.

 

 

**3. Activități de Echipă Memorabile:**
Pentru a încuraja colaborarea și spiritul de echipă, AquAngar propune o gamă variată de activități personalizate. De la provocări în aer liber la workshop-uri tematice, echipa ta va experimenta momente de neuitat, consolidând relațiile într-un mod distractiv și constructiv.

 

**4. Catering Excepțional:**
Gastronomia de calitate este o parte esențială a experienței AquAngar . Echipa noastră de bucătari talentați pregătește bucate delicioase și rafinate, adaptate nevoilor tale specifice. Fie că este vorba de coffee breaks sau cine festive, vei experimenta o explozie de arome și prospețime.

Descoperă latura unică a evenimentelor tale de business la AquAngar si poti vizita Maramuresul istoric sau zone din Ardeal.

Programe de teambuilding:

1. **Teambuilding  in Natură:**
  Echipele pot participa la activități în aer liber, precum construirea de adăposturi sau orientare pe trasee special amenajate. Aceste provocări dezvoltă spiritul de echipă și abilitățile de rezolvare a problemelor într-un mediu natural.

 

2. **Ateliere de Team Building în Atriumul Modern:**
  Spațiul interior versatil al AquAngar permite organizarea atelierelor creative, sesiunilor de brainstorming și training-urilor într-un mediu confortabil și echipat corespunzător, stimulând inovația și colaborarea.

 

3. **Adventure Challenge in natura:**
  Echipele pot să își testeze limitele prin activități de aventură, cum ar fi tiroliana, escaladarea peretelui, sau traversarea obstacolelor. Aceste activități nu numai că construiesc încrederea, dar și favorizează comunicarea și coordonarea.

 

4. **Sesiuni de Yoga și Relaxare în Spațiul Verde:**
  Pentru a aduce echilibrul și relaxarea în programul intens, AquAngar oferă posibilitatea de a organiza sesiuni de yoga sau alte activități de relaxare în mijlocul naturii. Acestea contribuie la îmbunătățirea stării de bine și reducerea stresului.

 

 

Aceste activități, combinate cu atmosfera unică a locației AquAngar, vor transforma orice eveniment corporate într-o experiență de neuitat, consolidând relațiile între membrii echipei și generând amintiri pozitive.

 

Puteti contacta direct locatia( https://aquangar.ro/)  sau ne puteti scrie un email si ne ocupam noi de organizarea intregului eveniment in acesta locatie magica.

office@workteamfun.ro

Work as a Team and have Fun!

Evenimente de succes!

 

About the author

Related Posts