Magia iernii la Conacul Maria Theresa
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Magia iernii la Conacul Maria Theresa

Iarna este cel mai friguros anotimp al anului dar in acelasi timp este perioada cea mai luminata si magica, pe care oamenii o asteapta tot anul. Perioada iernii are farmecul de a transforma orice lucru banal intr-un moment incarcat de bucurie.

Sarbatorile nu sau terminat, ele sunt despre timpul petrecut cu cei dragi, despre serile pline de zambete si povesti langa foc, despre bucatele pregatite special si despre aminitirle care se creioneaza an de an impreuna in aceiasi atmosfera incarcata de implinirea sufleteasca adusa de bucuria momentului. Cu acest prilej, iti recomandam un loc de poveste in care poti resimti toate emotiile asociate cu magia Sarbatorilor, un loc in care te vei simti cu siguranta mai aproape de prieteni, colegi sau familie.

Magia iernii la Conacul Maria Theresa

Conacul Maria Theresa iti poate oferi o experienta plina de caldura si fericire in Marginimea Sibiului. La Conac vei trai frumusetea vremurilor trecute si te vei bucura cu desavarsire de frumusetea pe care o emana locatia alaturi de cei apropriati tie! Ambientul creat confera un sentiment mistic, ca de basm. Bucatele din meniul distins al locatiei, sunt inspirate din istoria zonei respective, asadar te poti bucura de retete romanesti si austriece alese special pentru ca gustul si savoarea acestora sa nu fie uitat prea curand.

Pe langa serile de sarbatoare care au loc la Conac, ai posibilitatea de a descoperi frumusetiile din jurul locatiei care sunt incarcate de o importanta istorica deosebita pentru tara noastra. Marginimea Sibiului reprezinta o zona remarcabila din punct de vedere istoric, cultural si etnologic. Astfel, cu ocazia acestei vizite vei avea sa descoperi noi traditii si obiceiuri locale, care te vor face sa iti indragesti patria si mai mult.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

Descopera istoria culturala si frumusetiile din jurul Marginimii Sibiului. Locatie recomandata cu incredere de echipa Work Team Fun pentru frumusetea zonei in care este plasata si facilitatile ideale pentru orice eveniment din cadrul companiei tale.

 

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.