locatii viticole
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Team Building in locatii viticole: Cabana dintre Vii

Cel mai asteptat anotimp al anului este in toi, concediile au inceput si cheful de viata isi face simtita prezenta peste tot. Fie ca esti stresat sau doar obosit,  deja te gandesti la activitatile pe care le vei face in aceasta vara. Bineinteles, scopul este ca in fiecare vara sa incerci ceva nou si sa aduni cat mai multe amintiri si experiente de vis! Noi iti propunem un team building inedit in locatii viticole. 

Daca iti doresti sa faci ceva nou cu echipa ta, noi  iti propunem sa iti planifici sa petreci cateva zile libere in locatia  , un loc minunat departe de agitatia urbana. Gazdele sunt primitoare si felul in care este aranjata locatia te vor face sa te simti cat mai acasa. Aici, te poti relxata pe terasa sau in gradina amenajata a pensiunii. Ambianta calduroasa te va face sa iti doresti sa revii de ori cate ori simti nevoia in aceasta oaza de liniste si ganduri pozitive.

Cel mai asteptat anotimp al anului este in toi, concediile au inceput si cheful de viata isi face simtita prezenta peste tot. Fie ca esti stresat sau doar obosit,  deja te gandesti la activitatile pe care le vei face in aceasta vara. Bineinteles, scopul este ca in fiecare vara sa incerci ceva nou si sa aduni cat mai multe amintiri si experiente de vis! 

Daca iti doresti sa faci ceva nou cu echipa ta, noi  iti propunem sa iti planifici sa petreci cateva zile libere in locatia Cabana dintre Vii, un loc minunat departe de agitatia urbana. Gazdele sunt primitoare si felul in care este aranjata locatia te vor face sa te simti cat mai acasa. Aici, te poti relxata pe terasa sau in gradina amenajata a pensiunii. Ambianta calduroasa te va face sa iti doresti sa revii de ori cate ori simti nevoia in aceasta oaza de liniste si ganduri pozitive.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Cabana dintre Vii deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.