Poiana Galdei
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

O locatie desprinsa din povesti in Poiana Galdei

In frumoasa noastra Romanie, in Poiana Galdei din judeul Alba, in zona Muntilor Trascau intalnim un loc deosebit parca desprins din povestile de pe vremuri. Locurile din jur amintesc de legendele si basmele cu care eram obisnuiti in copilarie, intreaga zona fiind incadrata intr-un farmec aparte neintalnit prea des in alte locatii. Pensiunea Floare de Colt se mandreste cu imprejurimi distinse rareori gasite de turisti in alte locuri. Unicitatea,frumusetea peisajelor si atmosfera pe care o poti regasi aici este sugerata chiar de simbolul florii de colt – in acest loc acesta infloreste la cea mai joasa altitudine de la noi din tara.

Intreaga zona este invaluita de aerul pitoresc autentic al Romaniei, acesta facandu-si simtita prezenta prin bunatatea si ospitalitatea gazdelor dar si a delicateselor cu care te poti rasfata in sejur. Aici esti departe de agitatia si monotonia zonelor urbane, descoperi fericirea de a fi trezit de cocosi si pasari in mijlocul naturii, respiri aer rarefiat si curat iar in momentele de tihna savurezi bucate traditionale romanesti gustoase ca la mama acasa.

Alaturi de prieteni,de familie sau de colegii de munca momentele de recreere pe care alegi sa le petreci la Pensiunea Floare de Colt vor deveni amintiri valoroase de care iti vei aminti cu drag. Locatia iti pune la dispozitie o gama larga de activitati pe care ai posibilitatea sa le experiementezi: drumetii in care poti admira padurea si animalele salbatice si exotice in ambientul lor natural (pauni, fazani, caprioare sau mistreti) , sesiuni de catarare pe stanci, excursii off-road impreuna cu ghid turistic pentru a descoperi misterele asunse-n jurul locatiei, mountain-bike cu posibilitatea de a inchiria bicicleta si partide de vanatoare in functie de sezon. Dupa toate aceste activitati la care ai acces, seara te poti destinde cu seri folclorice acompaniate de formatii si dansatori din zona.

Descopera frumusetea Romaniei autentice, zumzetele si surasurile naturii si gustul imbucurator al bucatelor traditionale. Admira bogatia culturala si istorica a imprejurimilor care danuie in ciuda trecerii timpului si retraieste povestiile copilariei in acest cadru de poveste.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

Iti doresti un cadru de poveste in care sa petreci cateva zile alaturi de familie, prieteni sau colegi? Pensiunea Floare de Colt iti ofera peisaje deosebite pe care le poti admira in tihna, explorand frumusetiile naturii.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.