Locatie recomandata
/
Dambovita

Satul Prunilor

Dorinta complexului Satul Prunilor este sa devina locatia ideala pentru evenimente corporate si team building-uri. Aici au loc si relaxarea si aventura.

Satul Prunilor( Pietrosita, Dambovita) incadreaza 7 vile de lux, fiecare de o suprafata de 250 mp, cu o priveliste uimitoare si beneficiind de 3 munti: Leaota, Bucegi si Baiului. Fiecare vila are cate o garsoniera spatioasa la parter si 3 camere la etaj: doua duble si una matrimoniala in total 28 spatii de cazare. Fiecare camera dispune de baie proprie, TV si wi-fi.  Complexul poate oferi cazare pentru 56 de persoane in regim double, dar cu posibilitate de formare camera triple.

Restaurantul are o capacitate de 100 de persoane, unde se servesc bucate traditionale dupa retete unice din zona. Meniul este versificat, dar ofera placere si veganilor. Mai mult, daca prima portie nu este suficienta, vei primi inca una din partea casei.

Satul Prunilor este ideal pentru teambulinguri si evenimente corporate.Suntem gazda perfecta pentru evenimente private: team building-uri, evenimente corporate sau lansari de produse.

Lucram cu localnici in incercarea de a sprijini si dezvolta comunitatea locala. Din acest motiv va incurajam sa vizitati producatorii si mesterii din regiune.

Satul Prunilor nu este precum alta statiune montana. Reprezinta locul perfect unde team building-urile devin relaxante si unde aventura incepe. Situat la 700 m altitudine, in apropierea Muntilor Leaota si Bucegi, complexul de 7 vile de lux este inconjurat de livezi si pajisti.

Activități:

  • Treasure Hunt
  • Off-road
  • Paintball
  • Parc Aventura
  • Sala de conferinte
Citeste mai mult
Internet
Internet wireless
Restaurant
Sala de conferinta
Sala de consiliu
Sala de evenimente
Sala de mese
Terasa
TV