Delta Dunarii
/
Tulcea

Resort Gura Portitei
Recomandata

Resortul Gura Portitei te asteapta cu o experienta desavarsita din toate punctele de vedere.
Cazarea se face atat in  apartamentele de lux, pana la casutele de pe plaja, Resortul  va ofera multiple optiuni de cazare si mancare de inalta calitate.
Situat pe o insula Resortul Gura Portitei are acces atat la Marea Neagra cat  si la Delta Dunarii, cu un peisaj de vis.
Resortul dispune si de o piscina generoasa in aer liber penru relaxare.
Pentru companii se ofera pachete personalizate, pentru orice tip de eveniment , teambuilding, workhopuri, etc,  puteti avea acces la sali de conferinta si programe personalizate.
Recomandam aceasta locatie pentru evenimente de teambuilding cu rezultate garantate.

Unica in Europa, Gura Portitei este locul in care Marea se intalneste cu Delta Dunarii pentru a crea un spectacol natural mirific si o oportunitate de relaxare si fascinatie pentru fiecare dintre noi.

Situat pe limba de nisip ce separa cele doua lumi, Satul de Vacanta este locul unde puteti admira deopotriva flora si fauna specifica Deltei Dunarii, si pe cea a Marii Negre, la o plimbare distanta una de celalta.

Denumirea Satului de Vacanta vine de la comunicarea initiala dintre lacul Golovita si Marea Neagra, sugerand inca de la bun inceput simbioza dintre cele doua lumi.

Descoperit in anul 1736, acest colt de paradis authton a fost initial un sat pescaresc, urmand ca din anul 1998 sa inceapa lucrarile de amenajare, pentru a crea aici locul ideal pentru sejurul perfect.

Astazi Gura Portitei isi pastreaza frumusetea naturala, in timp ce optiunile de cazare si facilitatile disponibile sunt intr-un proces de imbunatatire continua, pentru ca voi – oaspetii nostri – sa gasiti intotdeauna aici o oaza de liniste si relaxare.

Citeste mai mult
110 Camere
280 Locuri
Aer conditionat
Balcon
Bar
Foisor
Gradina
Internet wireless
Loc de joaca pentru copii
Minibar
Parcare
Restaurant
Sala de conferinta
Sala divertisment
Salon + Living
Terasa
TV