Locatie recomandata
/
Cluj

Pensiunea Poiana Vladesei
Recomandata

Pensiunea Poiana Vladesei este un loc privilegiat unde se intalneste peisajul montan superb al muntilor Apuseni cu pasiunea legata de ospitalitate.

Traditiile unui meleag de poveste cu o energie aparte, identitatea romaneasca, serviciile impecabile si gastronomia cu suflet se impletesc intr-un proiect cu o arhitectura de exceptie de o unicitate irepetabila.

 

CAZARE – Pensiunea noastra ofera 27 de locuri de cazare, dispuse in 9 camere generoase cu bai propri, cu functionalitati moderne, clasificate la nivelul de 4 margarete, cu structuri diferite, toate decorate intr-un stil romanesc traditional, cu mare atentie la detalii, un intreg univers de rafinament si rasfat, spre tihna si incantarea calatorului.

 

GASTRONOMIE – descopera la noi rafinamentul culinar, traditional al muntilor Apuseni, in retete stravechi, pastrate laolalta cu amintirea bunicilor, servite intr-un spatiu de poveste decorat în stil tradițional românesc, cu toate facilitățile si ambianta unei petreceri de neuitat.

ACTIVITATI IN NATURA – pe un taram de poveste, binecuvantat, am adaugat si noi, discret, in ton cu specificul locului cateva facilitati moderne:

 

  • Jacuzzi infinity, elegant, cu o capacitate de 16 persoane, cu apa incalzita la 35 de grade, o adevarata incantare pentru trup si pentru suflet, dupa o drumetie sub soarele verii, sau magia iernii pe traseele muntelui Vladeasa.

– Grillkota – casuta gratarului –  Adusa din Finlanda, tara renilor si a lui       Mos craciun, aduna laolalta prietenii si familia in jurul focului, , intr-o atmosfera calda si o experienta culinara deosebita.

– pentru relaxare si impregnarea sufletului cu frumosul locului am prevazut o terasa pavata, orientata spre o priveliște superba, specifica muntilor Apuseni si un foișor din lemn în acelasi ton cu arhitectura pensiunii.

Toate acestea, pe langa un miniteren de fotbal, loc de joaca exterior pentru copii, posibilitatile de jogging, plimbare cu bicicleta, sau la pas pe traseele montane, fac din pensiunea noastra un loc de neuitat, pe care ai vrea sa il iei acasa, imbinat cu un rasfat de 4 stele.

Și asta nu o spunem doar noi, au spus-o cele aproape 100 de grupuri care ne-au acordat onoarea un rewiew, astfel că astăzi,ne putem mândri cu un punctaj mediu de 4,9* pe Google.

Și nu uita!!

Dress code-ul pensiunii e: pantofi comozi, haine lejere și multă, …dar multă voie bună.

Citeste mai mult
27 locuri
9 camere
Aer conditionat
Balcon
Bar
Bucătărie proprie
Foisor
Gradina
Internet
Internet wireless
Jacuzzi
Loc de joaca pentru copii
Minibar
Parcare
Restaurant
Sala de mese
Sala divertisment
Salon + Living
Terasa
TV