Munte
/
Caras-Severin

Pensiunea Gasthaus Grindeshti

Pensiunea Gasthaus Grindeshti va sta la dispozitie cu 8 camere duble, toate avand privelistea inspre lac. Fiecare camera este dotata cu mobilier din lemn masiv, lucrat manual, saltele si perini memory care va asigura un confort sporit pe parcursul sejurului. Conexiunea la internet si canalele tv se straduiesc sa va fie pe plac, camerele au baie proprie bine dotata , iar unele camere au si balcon.

Design-ul constructiei reda elemente din arhitectonia tiroleza traditionala, totodata avand si o tenta modernista. Fiind amplasata in Grindeshti, un golf al lacului Gozna din statiunea Crivaia, Valiug, pensiunea Gasthaus Grindeshti va ofera doza de liniste, servicii de cazare de inalta clasa, agrement si activitati outdoor in stransa legatura cu natura si nu in ultimul rand hrana ce gadila papilele gustative.

Ne dorim sa va bucurati din plin de ospitalitatea banateana in timpul petrecut intre brazi, cer si munte. In apropierea apei limpezi unde pastravul este la el acasa, acolo unde in vazduh, pe langa adierea vantului, poti auzi doar linistea, unde natura te cuprinde, noi reusim sa va oferim o picatura de relaxare.

Opțiuni relaxare:

  • sauna
  • piscina
  • masaj

Activități:

  • explorarea atractiilor turistice: Muntii Semenic, Pestera Comarnic, Ponton Casa Baraj, Statiunea Crivaia Valiug-Lacul Gozna, Statiunea Trei Ape
Citeste mai mult
16 locuri
8 Camere
Balcon
Internet
Internet wireless
Piscina
Piscina-Spa
Restaurant
Restaurant-bar
TV