Munte
/
Busteni

Conac Bavaria

CONAC BAVARIA*** a fost inaugurat in ianuarie 2013, fiind o unitate hoteliera de marime medie, care ofera servicii de cazare in Busteni, precum si posibilitatea de a servi masa la restaurant Trattoria Bavaria sau de a organiza diverse evenimente in Sala Rosses Ballroom. Oricand doriti cazare la munte, puteti solicita cu incredere o camera la CONAC BAVARIA ***; va garantam ca nu veti regreta alegerea facuta.

Cazare:

22 de camere, create in cel mai personal mod, fiecare dintre ele, intr-un alt decor, alte culori, mobilier sculptat in lemn, paturi cu baldachin, ceea ce va crea de fiecare data senzatia ca va aflati aici, mereu, pentru prima data.

– 2 camere single

– 5 apartamente cu doua camere

– 5 camere duble premium

– 10 camere duble standard

Restaurant Trattoria Bavaria

Aici puteti experimenta specialitati bavareze, printre care si traditionala bere bavareza nefiltrata, intr-o atmosfera creata special, pentru povesti cu final de neuitat.

– Capacitate interior: cca 60 locuri

– Capacitate terasa: cca 40 locuri

Sala de conferinte:

Intalniri de afaceri, conferinte, congrese, simpozioane pot avea loc in sala, cu o capacitate de pana la 40 locuri, dotata cu videoproiector, ecran de protectie, flipchart, acces la internet, lumina naturala.

 

Opțiuni relaxare:

  • foc de tabara
  • restaurant
  • karaoke

Activități:

  • drumetii la Castelul Cantacuzino, Sfinxul, Babele, Crucea Eroilor, Castelul Peles
  • parc de aventura
  • schi
Citeste mai mult
22 camere
Bar
Internet
Internet wireless
Parcare
Restaurant
Sala de conferinta
TV