Munte
/
Alba

Casa Traiana

La doar numai 15 minute de cetatea Alba-Iulia, Pensiunea Casa Traiana va ofera un loc deschis spre obiectivele turistice de pret ale orasului.

Pensiunea ofera 10 camere si 2 apartamente cu bucatarie proprie. Camerele dispun de baie proprie, televizor, internet gratuit, televiziune prin cablu, telefon, balcon.

In decorul primitor si linistit al pensiunii, este amenajat pentru d-voastra si un bar cochet, bine aprovizionat cu cele mai alese bauturi. Puteti sta aici, la o discutie de afaceri, comod asezat pe canapelele confortabile sau pur si simplu sa petreceti o seara intr-o atmosfera placuta.

Pe langa serviciile de cazare si intretinere, oferite de pensiunea Casa Traiana, dispunem de un restaurant cu o capacitate de 120 de locuri, in care pe langa micul dejun va oferim o gama diversificata de produse traditionale romanesti, gatite “ca la mama acasa”.

Pentru a va asigura confortul , pensiunea Casa Traiana dispune de o serie de servicii menite sa va relaxeze.Dispunem de personal calificat in domeniul masajului si terapiei corporale,gata oricand sa va redea confortul si buna dispozitie .

Cu o capacitate maxima de 30 de locuri , sala de conferinte a pensiunii “Casa Traiana “va sta la dispozitie oricand. Putem oferi coffe break in mai multe variante in functie de necesitatile d-voastra .

Opțiuni relaxare:

  • terasa
  • gradina
  • restaurant
  • bar
  • masaj si terapie corporala

Activități:

  • drumetii la obiectivele culturale din zona: Muzeul unirii, Obeliscul, Catedrala reintregirii, Obeliscul lui Horea, Catedrala Romano-catolica, Traseul Portilor.
Citeste mai mult
12 Camere
Bucatarie
Internet wireless
Receptie 24/ 24
Restaurant
Restaurant-bar
TV