Munte
/
Harghita

Cabana Bucin

În anul 2016 cabana din Bucin a fost renovată și modernizată complet. În prezent beneficiază de încălzire centrală, apă potabilă, canalizare și energie electrică. Încalzirea se asigură cu ajutorul unei centrale pe lemne, iar curentul electric de panouri solare.

Vă punem la dispoziție un living primitor pentru activități comune, o bucătărie utilată și un spațiu generos de cazare pentru 28 de persoane în 8 camere, fiecare cu un pat matrimonial, pat extensibil și grup sanitar propriu. Puteți alege și una dintre căsuțele cochete, pregătite pentru a vă oferi o vacanță de neuitat! Sunt în curtea pensiunii Bucin, aranjate astfel încât să vă ofere confort, intimitate și o priveliște minunată. Fiecare căsuță este conectată la apă și canalizare.

Terasele au o priveliște superbă și coboară într-o curte mare cu heleșteie, plante de sezon, grătar și un ciubăr care vă invită la relaxare. Zona este ferită de vânt și beneficiază de razele soarelui pe întreaga durata a zilei.

Cabana Bucin  a fost construită în jurul anului 1900 pe fundație din piatră cioplită având ziduri de 60 cm lățime și folosind materialele și tehnica vremurilor.

Pe lângă numeroasele facilități oferite de pensiunea Bucin, vom profita din plin de locația noastră pentru a vă oferi experiențe de neuitat. Vă încurajăm să petreceți cât mai mult timp în aer liber. Drumeții și plimbări cu bicicleta pe frumoasele trasee montane, experiența culesului de ciuperci sau fructe de pădure, tour safari pe dealurile împădurite, zbor cu balonul cu aer cald, airsoft în pădure, petreceri medievale, teambuildinguri sau chiar o plimbare cu snowmobil-ul sunt doar câteva dintre aventurile care vă așteaptă.

Butoiul cu apă încălzită, vă stă la dispozitie, indiferent că doriți să-l încercați iarna înconjurat de zăpadă sau vara la umbra brazilor. Numit si jacuzzi-ul secuiesc, are diametrul de 2m, adancime de 1.2 m, volum de 3500l apă, unde se pot relaxa 6-8 persoane.

Opțiuni relaxare:

  • gratar
  • ceaun
  • ciubar

Activități colaboratori:

  • ture off-road
  • zbor cu balon cu aer cald
  • air soft
  • petreceri medievale  
  • plimbare snowmobil
  • purcel sau miel la protap
Citeste mai mult
28 Locuri
8 Camere
Bucătărie proprie
ceaun
ciubar
gratar
internet slab ( in curs de perfectionare)
Sistem Catering de la Restaurantul Lyra
Terasa