Munte
/
Arges

Complex Aqvila Club

Avem deosebita placere sa va invitam sa descoperiti complexul Aqvila Club**** din Rucar, judetul Arges, Romania – o locatie ideala pentru evenimente de companie, localizata in inima muntilor, la baza masivului Leaota .

Complexul Aqvila Club **** este la dispoziția dumneavoastră și vă asteapta cu servicii la cheie, ospitalitate și profesionalism, oferindu-vă confort, calitate și bun gust.

Restaurantul are o capacitate de 120 persoane, cladire supraetajata, separat de structura de cazare (spatiu ideal pentru organizarea petrecerilor private pana tarziu, fara a fi deranjati cei care doresc sa se retraga in camere; geamuri vitrate, peisaj  panoramic asupra zonei.

Peste 80% preparate BIO, in colaborare cu furnizorii locali autorizati.

Mesele sunt servite in regim “bufet suedez”, refill ori de cate ori este nevoie, fara costuri extra.

Personal discret, profesionalism si servicii de inalta calitate.

4 hectare de teren propriu pentru o buna desfasurare a activitatilor de teambuilding  (oferim programe la cheie in acest sens).

Se adreseaza EXCLUSIV companiilor!

Opțiuni relaxare:

  • lounge bar
  • spatiu verde
  • restaurant

Activități:

  • drumetii la obiectivele turistice:  Schitul Dragoslavele – 5 km; Cheile Dâmbovicioarei  -10 km; Pestera Dâmbovicioara – 11 km; Mausoleul Mateiaș – 12 km; Casa Memoriala George Toparceanu – 17 km; Manastirea Nămăieşti – 18 km; Cetatea Rasnov – 48 km; Castelul Bran – 34 km.
  • teren propriu pentru diverse activitati de team building
Citeste mai mult
100 Locuri
49 Camere
Gradina
Internet wireless
Parcare
Restaurant
Restaurant-bar
Sala de conferinta
Sala de consiliu
Teren de sport
TV