Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Lagoo Snagov – evenimente corporate si rafinament

Iti doresti sa organizezi un eveniment in capitala dar nu ai idee unde? Vrei sa ai destul spatiu pentru evenimente in aer liber, dar sa fii asigurat si in cazul vremii neprielnice? Nu iti face griji, WorkTeamFun iti recomanda cel mai potrivit loc pentru tine.  Pe malul lacului Snagov este plasat unul din cele mai moderne si frumoase spatii pentru evenimente, Lagoo Snagov. Aici este locul mai mult decat potrivit pentru networking intr-un spatiu informal.

Cateva dintre evenimentele care pot fi desfasurate aici pentru firma ta sunt: company day, workshop, training-uri, meeting-uri, conferinte si team building-uri.  Datorita facilitatilor premium pe care locatia le pune la dispozitie impreuna cu confortul oferit clientilor, evenimentele desfasurate aici se ridica mult peste asteptarile participantilor!

In continuarea articolului iti vom prezenta pe scurt cateva dintre avantajele alegerii acestei locatii pentru evenimentele corporate din cadrul firmei tale. Localizarea din proximitatea padurii si a lacului Snagov confera o atmosfera feerica locului, fiind chiar în mijlocul naturii. Spatiul Indoor de aproximativ 1200 de persoane iti asigura confortul necesar petrecerii oricarui tip de eveniment fara sa iti mai faci probleme referioare la organizare. În zona Outdoor se pot organiza evenimente large scale, cu participanți de peste 10.000 oameni și poate fi amenajată atât pentru activități sportive, cât și cu locuri de joacă pentru copii.

 Iar pentru ca tu sa stai linistit si sa te bucuri de locatie, Lagoo Snagov iti pune la dispozitie consilieri specializati pe tot parcursul evenimentului cu echipa ta!

Te-am convins?

Lagoo Snagov este cu siguranta locatia in care orice eveniment corporate se desfasoara cu succes, fiind un adevarat prilej de bucurie intr-un cadru rafinat si profesionist!

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Lagoo Snagov deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.