Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

O vacanta ideala in inima Muntilor Trascau

Odata cu revenirea naturii la viata, energia si buna dispozitie se resimte peste tot in jur. Cheful de vacanta si de drumetii este mai arzator, nevoia de stat in aer liber la soare este mai proeminenta. Astfel, dupa zilele obositoare in rutina urbana iti propunem o locatie de o frumusete rara in care gandurile si grijile cotidiene isi vor lua avantul caci aerul proaspat si atmosfera feerica indusa de mireasma florilor iti vor fii de ajuns.

Pensiunea Floare de Colt este localizata in Poiana Galdei in inima Muntilor Trascau, aici aerul copilariei si ale tainelor de mai demult se imbina cu contemporanul si in acest fel se consolideaza un tablou de vacanta care include: relaxare, bucate sanatoase si gustoase, drumetii si voie buna. In aceasta locatie ai posibilitatea de a avea parte de mai mult decat un sejur ca la orice alta locatie, poti avea o vacanta de vis in care poti descoperi traseele si obiectivele turistice din jurul locatiei. Asadar, poti fii turist in propria tara afland lucruri inedite si spectaculoase despre locurile din preajma pensiunii.

De asemenea, pe langa vacante cu familia poti alege ca prin WorkTeamFun sa organiezi un team building aici pentru tine si echipa ta. Diferitele activitati pe care le poti face in aceasta locatie sunt ideale pentru consolidarea echipei si buna comunicare a membrilor din aceasta pentru cresterea performantei la locul de munca. Pensiunea Floare de Colt pune la disponibilitatea oaspetilor servicii de agrement dinamice si interactive printre care: drumetii, mountain-bike, sesiuni de catarare pentru cei dornici de a experimenta activitati inedite, sesiuni de off-road pentru a hrani spiritele de aventura. Mai mult, in functie de sezon poti avea parte de sesiuni de vanatoare si la cere te poti delecta la finalul zilei de serile folclorice cu ansambluri si dansatori din zona Poienii Galdei.

In timpul drumetiilor te poti relaxa admirand unele dintre cele mai frumoase obiective turistice din Romanesti care asteapta sa fie apreciate si admirate de locuitorii tarii. Cele mai speculoase locuri din zona sunt: Baile Romane de la Cetatea care reprezinta o succesiune de patru cascade care au format la baza mici lacuri din apa curgatoare, Lacul Iezer-Ighiel este localizat pe vechiul drum roman Via Magna apoi se urca pe Iezerul Ighiel care este o arie protejata de interes national. Un alt obiectiv inedit este Pestera Bisericuta care a fost locuita chiar din era neolitica de catre ciobanii din zona Ciumerna, iar apoi a functionat pe post de biserica de unde provine si denumirea. De-a lungul timpului aici au fost descoperite cranii si oase de Ursus Speleus.

Acestea fiind spuse este de neconstestat faptul ca Pensiunea Floare de Colt prezinta unele dintre cele mai pretioase locuri din Romania si intruchipeaza ideea de vacanta ideala in care relaxarea se imbina cu acumularea unor cunostiinte culturale valoroase. Vacantele petrecute aici vor avea un impact pozitiv asupra prietenilor, familiei sau a colegiilor de munca cu care alegi sa iti petreci cateva zile libere.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Pensiunea Floare de Colt deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.