hotel voievod
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding

UITE! Asa ne-am distrat la Hotel Voievod in weekend!

`Si a fost zidit pe-un deal inalt, unde sa vegheze linistea padurii si pacea oamenilor`

Este cea mai buna descriere a  Hotelului Voievod din Sucevita.

Doar dupa numele acestui loc, iti imaginezi importanta pe care o are. Asemeni unui conducator: maestuos, complex, de neegalat.

Zilele trecute a fost foarte placut afara, asa ca nu am mai stat pe ganduri ce sa facem in weekend si am facut o vizita celor de la Hotel Voievod. A fost o alegere foarte buna.

Pe dealurile Sucevitei, soarele e mult mai placut, iar vantul indemna razele de soare spre noi.

Ne-am incarcat bateriile cu multa energie pozitiva si ne-am deconectat de la tot ce inseamna stres si lumea online. Si se pare ca a fost cel mai bun lucru pe care l-am facut.

Sa va spun pe scurt ce am facut noi, echipa Work Team Fun, la Hotel Voievod si de ce va recomandam sa mergeti si voi cat mai repede.

Primul lucru a fost sa mergem pe dealurile din apropierea hotelului si sa alergam cat ne tineau picioarele. A fost un mod de eliberare de la toata oboseala acumulata la birou. Ne-am simtit mai liberi ca niciodata. Imi amintesc ca acest lucru il faceam in fiecare zi cand eram copil, singurul mod in care ma simteam stapanul dealurilor si campiilor, ca descopar lumea. Nu am mai simit de mult acel sentiment de eliberare, de pace sufleteasca si mai ales ca m-am regasit.

Iar de la acea joaca, am dat startul amintirilor din copilarie. Pe rand, am insiruit ce activitati faceam cand eram copii, de-a prinselea, privitul norilor, chiar si flori, fete si baieti. A fost atat de hilar, mai ales ca locul unde se afla Hotel Voievod a fost prielnic sa recream acele activitati si ne-am transportat in lumea copilariei. Cred ca a fost momentul in care, noi ca si echipa, ne-am cunoscut mai bine, si totodata ca si persoane, ne-am redescoperit.

Daca se numeste Hotel Voievod, asta inseamna ca aici se traieste regeste, am dreptate?

Am fost asteptati cu multa ospitalitate si cu nelipsitul purcel la protap si mamaliguta. A fost o petrecere in plina zi care a tinut pana noaptea tarziu, dansand sub cerul instelat. Asa cum am specificat mai sus, am venit la hotel Voievod sa traim si noi regeste.

A doua zi, ne-am continuat promisiunea si toata energia ne-am consumat-o in jocuri de echipa. Am facut chiar si o competitie de bowling in incinta hotelului. Echipa castigatoare alegea activitatea de seara.

Din punctul meu de vedere, a fost cea mai buna alegere sa mergem intr-un weekend intamplator la Hotel Voievod in Sucevita. Ne-am simtiti atat de bine, iar ca si echipa ne-am unit si descoperit.

Iar intr-un final, noi ne-am rezervat weekendurile care urmeaza un Teambuilding la Hotel Voievod pentru mai multe persoane.

Asadar, cum iti suna un teambuilding alaturi de noi luna aceasta?

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Hotel Voievod deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.