hotel voievod
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding

Locatie Teambuilding – Hotel Voievod, Partener de incredere

Cauti un partener de incredere pentru relaxare, teambuilding sau evenimente business?

Iti doresti sa explorezi meleagurile tarii noastre? Sa te relaxezi intr-o zona autentica si linistita? In acest articol iti propunem o locatie deosebita localizata in zona Bucovinei, mai precis in Sucevita. Hotel Voievod este partenerul de incredere al unei vacante care presupune relaxare, voie buna si amintiri de neuitat.

Spatiile indoor si cele outdoor sunt create la cel mai inalt nivel conferand o atmosfera aparte locatiei. Facilitatile hotelului Voievod trec peste asteptarile turistilor care trec pragul acestuia.

Printre optiunile de destindere care iti sunt puse la dispozitie se  numara: terenul de sport, sala de fitness, partia de schi, sala de agrement.

Hotelul Voievod este un loc in care fiecare zi din sejurul tau poate fi diferit datorita variatelor activitati de care te poti bucura impreuna cu cei dragi.

Fie ca este vorba de practicarea unor sporturi, plimbari sau simpla relaxare in zona cu foisoare a hotelului, acesta este o locatie ideala pentru a-ti aduna puterile si gandurile. Hotelul Voievod este un loc in care fiecare zi din sejurul tau poate fi diferit datorita variatelor activitati de care te poti bucura impreuna cu cei dragi.

Fie ca este vorba de practicarea unor sporturi, plimbari sau simpla relaxare in zona cu foisoare a hotelului, acesta este o locatie ideala pentru a-ti aduna puterile si gandurile.

 

De ce ne place Hotelul Voievod?

Este modern, este spatios fiind ideal pentru vacante cu grupuri mari (team building-uri cu echipa ta), este plasat intr-o zona cu peisaje memorabile, gama de facilitati propusa este variata intrunind toate dorintele turistilor.

Daca inca nu te-am convins poti face un tur virtual chiar pe site-ul Hotelului Voievod. Dar noi iti propunem sa nu mai stai pe ganduri si  sa le propui colegilor tai o excursie in Sucevita sa va bucurati impreuna de ce are Hotelul Voievod de oferit, cu siguranta nu vei regreta!

Daca esti proprieterul sau managerul unei Pensiuni sau a unui Hotel

Daca esti proprieterul sau managerul unei Pensiuni sau a unui Hotel care ofera servicii de calitate, peste medie, ai posibilitatea organizarii evenimentelor pentru companii, teambuildinguri, traininguri si iti doresti sa te promovam, dar sa te si recomandam clienților noștri astfel incat sa ai in locatia ta grupuri care sa iti ofere un grad de ocupare ridicat si in extrasezon, te putem ajuta.

Daca iti doresti si tu un teambuilding pentru dezvoltarea si motivarea echipei!

Daca iti doresti si tu un teambuilding pentru dezvoltarea si motivarea echipei, daca vrei sa ii ajuti pe oamenii din echipa ta sa se cunoasca mai bine, sa lucreze mai bine impreuna, sa dezvolti comunicarea, sa performeze si sa stie cum sa reactioneze in fata provocarilor, alege un progarm de teambuilding personalizat realizat de o echipa specializata in acest domeniu. Traineri si psihologi organizationali, care creaza activitati indoor, outdoor, si activitati extreme pentru echipa ta.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.