Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

De ce Hotel Iadolina este acasa?

hotel iadolina

Stana de Vale este o locatie foarte cunoscuta si apreciata pentru obiectivele sale turistice deosebite si modul in care acestea formeaza un tablou traditional al codrilor Bihorului. Circuitele Cascadelor de pe Valea Iadului si Cascada Moara Dracului unde punctul de interes este Izvorul Minunilor, sunt doar o parte din locurile pe care le puteti vizita in acest loc de vis.

Doar cand auzi denumirea acestor circuite, gandul te duce spre legendele voievozilor romani si bataliile pentru salvarea tarii. Iar aceste meleaguri fiind pastrate in inima padurii adapostindu-i de lacomia inamicului.

O fotografie nu poate exprima cat de mirific este acest loc si legenda pe care o poarta in fiecare piatra, in fiecare ramura de brad, in fiecare fir de apa.

Ca sa te convingi si tu ce inseamna Stana de Vale, te invitam intr-un teambulding de basm si sa petrecem weekend-urile de mai in inima Bihorului.

Ne-am gandit la tot ca tu si echipa ta sa va simtiti ca si acasa. Asa cum este si motto-ul Hotelului Iadolina, unul dintre cele mai celebre locatii din zona Stanei de Vale. Alaturi de proprietarii hotelului, am pregatit activitati exceptionale in care sa te distrezi si sa explorezi tinutul zanelor.

Asa cum am mentionat mai sus:  Hotel Iadolina este acasa.

De ce?

Aici te simti linistit. Locul emana o energie pozitiva oriunde ai merge si te distanteaza de tot ceea ce inseamna tehnologie si urban. Esti tu si natura, un sentiment pe care multi il cauta.

Se spune ca mediul in care trebuie sa traiesti spre a atinge succesul, este locul care are o energie pozitiva cat mai mare. Un mediu ideal pentru ca tu sa excelezi si sa te regasesti ca si un om implinit si fericit.

Vizitand Hotelul Iadolina si imprejurimile acestuia, am intalnit oameni plini de viata, care iubesc ceea ce fac si in primul rand iubesc viata. La orice pas, localnicii iti dau de buna ziua cu un zambet afectuos de parca te cunosc de o viata, iar sentimentul este reciproc.

M-am simtit de-a locului, uneori aveam impresia ca sunt ruda cu gazdele hotelului si m-a uimit profund. In foarte putine locuri gasesti oameni atat de primitori si simti de parca ii cunosti de ani.

Posibil a fost impresia mea.

Posibil este magia Stanei de Vale.

Cel mai probabil pentru ca sufletul si mintea au fost conectate din nou la origini, la natura de care s-a indepartat demult si au ajuns intr-un final iar acasa.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Pensiunea Iadolina deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.