Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Soarele vine la Fisherman`s Colibita Resort mai repede!

Dupa cum bine stim, luna Mai nu s-a aratat atat de prietenoasa si ne-a intampinat cu ploi si vant. Lucru care ne intristeaza si ne face sa stam toata ziua izolati in birou. Si stim foarte bine ca acest lucru ne oboseste, iar corpul ne cere soare si liniste. Insa asa cum era o vorba din popor:

„Dupa ploaie vine soare!”

Iar soarele de Mai este atat de placut, de calduros, iar cel mai bun lucru este ca nu simti acea inabuseala a verii. Pe scurt, este perioada favorabila sa iesi cat mai mult la aer liber, sa te recreezi.

Am sa va spun un secret pe care l-am auzit din surse sigure. Cei de la Fisherman`s Colibita Resort vor deschide accesul la plaja cat mai repede posibil pentru a intampina soarele asa cum se cuvine. Si pentru ca vara este foarte aproape de noi, piscinele exterioare vor fi puse in functiune incepand cu luna Iunie! Asa ca daca mergi la Fisherman’s in perioada urmatoare, nu uita de costumul de baie!

Doar gandeste-te la acest tablou primavaratic: stand pe marginea lacului, pe un sezlong, alaturi de natura care se trezeste la viata. Cantecul pasarilor, acompaniata de pupaza care da alarma unei noi zi, iar in zare se afirma cucul cu melodicul sau glas.

V-am povestit despre toate acestea si in articolele precedente despre Fisherman’s Colibita Resort, insa nu pot sa nu subliniez inca o data ca acest loc este un refugiu ideal pentru cei dintre noi care au nevoie de reconectare cu natura. Si asta deoarece Fisherman’s Colibita Resort este un loc cum putine gasim in tara: asezat pe malul lacului, intre munti. Aici nu ai cum sa te plictisesti nici daca ai vrea, in niciun sezon.

Cei de la Fisherman’s ofera facilitati pentru variate activitati adresandu-se tuturor varstelor, dar in special pentru grupurile corporate. Am avut placerea de a organiza la ei teambuilding-uri si marturisesc ca pasiunea lor este sa te faca sa te simti excelent si sa vrei sa revii cu placere.Asta denota ca sunt gazde ce pun pret pe om.

Recunosc ca acest articol a fost o confesiune si v-am marturisit ce inseamna pentru echipa Work Team Fun de fapt Fisherman’s.Am vrea sa stim daca un astfel de loc s-ar potrivi dorintelor echipei Dumneavoastra si sa ne organizam pentru un teambuilding ce cu siguranta va aduce soarele si caldura in mijlocul echipei cat mai repede cu putinta.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Fisherman’s Resort deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.