Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Satul prunilor – o experienta de vis pentru echipa ta!

Fiecare dintre noi isi cauta cate un refugiu, in care sa se adaposteasca si sa-si revigoreze starea de spirit. Mai ales dupa perioadele incarcate la locul de munca sau alte griji de zi cu zi. Noi, stim un loc, unde 12 luni din an, linistea si starea de bine sunt componentele cheie ale ambientului de acolo. Satul Prunilor reprezinta un colt de rai desprinsi din povesti, un loc in natura unde viata fiecarui om isi recapata culoarea…

Iti propunem un teambuilding, mai mult decat o simpla distractie, ci o adevarata experienta la Satul Prunilor, alaturi de echipa ta. Aerul proaspat, si natura care inconjoara locatia la aproximativ 700m altitudine, in aproprierea Muntilor Leaota si Bucegi ii va oferi echipei tale energia necesara pentru productivitate maxima la locul de munca. Printre cele mai cautate programe de team building in aceasta locatie sunt Treasure Hunt, Aventura Park Trail si ESCAPE. Trei programe ce contin activitati dinamice si distractive, in care fiecare membru al echipei isi va demonstra capacitatea si abilitatile de munca in echipa pentru atingerea obiectivelor comune ale organizatiei. La finalul zilei, gazdele locatiei Satul Prunilor ii intampina pe participantii la teambuilding cu brandy de prune si alte delicii preparate de ei.

De ce Satul Prunilor este locatia ideala pentru teambuilding si alte evenimente business? Pentru ca iti pune la dispozitie 7 vile de lux pe o suprafata de 250 metrii patrati, si este localizata langa padure, in Pietrosita, Dambovita. Fiecare vila are privelisti minunate si poti admira linistit cei trei munti din jurul acesteia. In fiecare vila exista terase spatioase si 4 camere:  doua camere twin, una cu pat matrimonial si o garsoniera spatioasa, in total 8 locuri de cazare in regim dublu cu posibilitate de amplasare paturi suplimentare si formare de triple. Iar, pentru un ambient cat mai autentic, fiecare vila are mobilier traditional din lemn masiv. Intrega locatie poate gazdui minim 56 de persoane, iar restaurantul are 100 de locuri si ofera meniuri traditionale romanesti si alte delicii culinare unice, dar si sesiuni de improcooking (concurs pe echipe )

In locatia Satul Prunilor, echipa ta se poate bucura de o adevarata experienta iesita din rutina de zi cu zi!

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Satul Prunilor deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.